- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave #56 üzenetére
Ezt értem, de ha van egy 50k-s egerem ami garanciális, akkor már ne nekem kelljen cserélgetnem, mert egy tróger cég egy filléres dolgon akar spórolni. De, mond ha rosszul gondolom. Az meg nonszensz, hogy 2 havonta lett cserélve màr màsodjàra.
De ha jóval olcsóbb egerem lenne akkor is nonszensz, hogy nekem kellene cserélgetnem a sufniban, hogy jó legyen. Ha garanciàn túl lennék akkor nem probléma, de egy 2 hónapos egérnél ez gàz!De ha ez egy fîcsör akkor a Loginak fel kéne tüntetni a dobozon, hogy otthoni műszaki welnesz is jàr az egerekhez.
-
Ennyire rossz a Razer szoftvere? Csak, mert én épp a Logitech cuccaimat akarom lecserélni, mert elegem lett a rossz minőségű kínai omrom kapcsolókból. Egy egér, 2 havonta csere garanciában, mert duplaklikkes lesz. A korábbi meg 5 hónap után beszart. Razerben gondolkodom, de ez így elgondolkoztatott.
-
-
-
Köszi a tesztet! Már vártam.
Esetleg egy DeathAdder V2 teszt is várható? örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kicsit megnyúztuk a gyártó "zsírleszíváson" átesett újdonságát, ami úgy véljük, sokat fejlődött.
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest