Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Felemás a játék.
Egyfelől pofátlanul csal: Jack kimegy a földszinten az ajtón, én egyből megyek az emeletre, de mire odaérek, már ott strázsál fent. Kettő van belőle...?
Viszont a garázst többféleképpen is meg lehet oldani, ami szimpi. Nekem kb. tizedszerre sikerült elindítanom az autót, és elütnöm vele a kis g*cit, egy lövést se kellett elpazarolnom. Felpattan a kocsira, rángatja a kormányt és nekivezet valami gerendáknak, de végül az ő koponyája nyílik ki a "nagy igyekezetben". Innentől ugyanaz a folytatás, mintha ő vezetné a kocsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged