Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Akkor pár szóban a kameráról.
Nekem a "nagy testvér" van (Reolink Argus 2) De pár részletről eltekintve ugyanaz a két kamera.
Alapvetően meg vagyok vele elégedve, a képminőség jó (sőt, nagyon jó!) Könnyű telepíteni, én napelemmel használom odakint, illetve vettem hozzá "suit"-ot is, úgy a hideget is jobban bírja..😊
Van pc/mobil kliens is, teszi a dolgát mindkettő rendesen.
Van mozgásérzékelő, ez nem pixelvaltozas alapú (hisz ahhoz menni kéne non-stop a kamerának) hanem egy pir sensor érzekeli a mozgást.A hatotavja 5-6 méter, illetve én úgy vettem észre a kameraval merőleges mozgást sokkal gyorsabban érzékeli. Erre a telepiteskor oda kell figyelni!
Lássuk a negatívumokat!
Igazából csak egy van neki, de az (számomra) hatalmas...
A kamera egyáltalán nem integrálható semmilyen külső rendszerbe...Nincs API, nincs IFTTT, de még egy nyavalyás webes elérés sem.. ez sajnos teljesen lehetetlenné teszi bármilyen másik rendszerbe való integrációt... Pedig ez a lehetőségeit teljesen kibővítene.. pl lehetne plusz mozgásérzékelőket kirakni és megoldani, hogy ha azok is érzékelnek mozgást, akkor induljon el a felvétel. Ez nagyon hasznos lenne mert a kamera sokkal messzebbre lát "jól" mint ameddig a mozgásérzékelő érzékel...
Szóval aki csak magában akarja használni, nem akar nagy területet nézni annak kiváló, de a zartsag nagyon sokat levon sajnos a kamerából.. a legbosszantobb , hogy a lehetőség ott van benne, csak a gyártó nyitottabb gondolkodása kéne, hiszen ezt az egészet egy firmware frissítéssel meg lehetne oldani...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest