- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
cskamacska #25 üzenetére
a 360-nak érezhetően jobb a hangzása, a minősége, a mélye, melyet sokat kritizáltak a 350-es esetén és alapvetően joggal. azon túl a 350 összeszerelési minősége a 360 mellett kicsit vicces, de mondjuk úgy, hogy eltelt pár év a 350-es óta. egyébként meg a 360 is még olcsónak számít, vannak ennél sokkal drágább játék fejhallgatók, de azt már tényleg csak a nagyon eleresztettek veszik meg maguknak. a 360 még az arany középút szvsz, mert zenét és házimozit sem utolsó hallgatni vele, az erősen gamer fejhallgatóból erősen univerzál fejes lett, mert utóbbi két területen is piszkosul jó lett úgy, hogy játékban is csak előnyére történt változás. de mint mondtam, egy valamire való hangkártya nélkül nem ér sokat, mert nem fog kijönni a tudása.
-
dudika10
veterán
válasz
cskamacska #25 üzenetére
PC350 hangzásban nincs olyan jó mint a HD595.
Kialakításuk teljesen más (zárt vs nyitott).
K601 közelében sincs árban, Mo.-n a DT770 se.Még mindig két teljesen más csoportot megcélzó fejhallgatóról beszélünk és az egyik még mindig kifutó termék aminek már megvan az utódja (HD598) a másik meg egy teljesen új.
Értelmetlen az összehasonlítás. -
cskamacska
addikt
Egyrészt aki a HD595-ért kiad 50 rugót az meszet reggelizett(bőven nem ér annyit), másrészt a PC350 volt hasonlatos a HD595-höz(hangszoró megegyezik, kialakítás hasonló), na most PC360-ban javítottak a hangzáson, így esélyes, hogy a PC360 bezony jobb az HD595-nél.
Egyébként, ha már HD595 tiprás, az egy árban lévő K601/DT770-et jobbnak mondják nála.
-
BemAnyó
senior tag
~46-50k az 595HD annál jobb szerintem semmire sem kelhet igazán, azt is csak kevesen tudják kihasználni hiszen ahhoz már komoly vas kell, szvsz nincs szerintem létjogosultsága a pc360 nak, legalábbis nem ennyiért
-
Archer
őstag
Jesszusom az a Creative ZiiSound T6 2.1... Három irányba sugárzó mélynyomó plusz még a szateliteket is lehet két irányba csavargatni. Nem igazán értem, hogy mire készült. Zenére nem igazán való így, filmre, játékra meg egy 5.1 sokkal ideálisabb. Meg az ára sem semmi.
-
ScrapUnit
aktív tag
Nemrossz hangkeltők, bár a design nem a legszebb. Kíváncsi lennék, hogy vajon a bluetooth hangrendszer képes-e hibátlanul venni az adatot a géptől...
-
baluka26
veterán
Játékban biztos jól jön a kamu sokmillió.1, zenehallgatáshoz nem sok értelme van. Ámbár ez a PC360 tényleg jó lehet.ha kijavították a PC350 hibáit, akkor maga a tökéletes fejhallgató játékhoz. Bár én nagyon megvagyok elégedve a HD555-ömmel játékhoz is, ha kéne mikrofon azt plusz ezer forintból meg lehet oldani. És amúgy van jó pár ember aki 60k-t költ fejhallgatóra
-
Góliát
őstag
Valaki küldhetne egy Pc360-t!
-
KenGuruL
csendes tag
régóta van egy 5.1 zalman fülesem. sose hittem benne, mindig sztereóban használtam. 2 hete megpattant az agyamban, hogy ki kellene próbálni 5.1-be. És tényleg oda teszi a hangot, ahova kell.
-
Mappa
addikt
ezek a hangládikák nagyon csúnyák ...de nagyon
-
Integra
titán
sok, nem sok, én 168 euro-ért vettem 4-5 hónapja asszem, már nem emlékszem, meg kéne néznem a számláját.
nincsen más a piacon, ami nyitott gamer füles, és ilyen minőséget képvisel mind megépítésben, mind hangzásban. amiben a pc350 (szerintem) vacak volt, az itt mind ki van javítva, nekem tökéletes, nagyon szeretem, sose csináljanak rosszabbat.
viszont ehhez a fejhallgatóhoz már hangkártyából sem árt egy komoly darab, ami képes kihajtani és valós dd és dts-t tud, úgyhogy érdemes még egy szerényebb összeggel számolni, különben csak fél megoldás lesz. -
Tudom ,hogy a Sennheiser nem gyárt hulladékot de azért ezek a fülesek kicsit drágának tünnek.A 240 dollár mire eljut hozzánk 60 ezer forint biztos lesz.Nos nem hiszem,hogy ennyi pénzért vesz valaki fejhallgatót
-
DEJVID
őstag
A PC360 nem éppen új.
-
ftc
nagyúr
Ezek a herculesek jól mutatnak...
-
Taky
senior tag
7.1-es füles, hát nem tudom, valahogy nem fér az agyamba...
-
aram01
nagyúr
Sennheiser PC 163D nagyon babán néz ki
-
BemAnyó
senior tag
igen ezt én is többször átolvastam lol
, egy kicsit felül kéne értékelni a szöveget hogy érthető is legyen
, amúgy szép cuccok, de 300$ árt azért nem hiszem hogy meg ér a pc360 ennyiért (kevesebbért is bőven) már nagyon komoly audiophile fülesei is vannak a a seni -nek, jó lenne egy összehasonlító teszt mondjuk egy hd595 el (ami még mindig bőven olcsóbb)
-
Dassler
őstag
Hm...a Scythe cuccokknál 65$ a hangszóró, 53$ az erősítő, de a kettő együtt 70$? bizti 70 az a hetven?
-
<MZ/X>
őstag
Az első a Dolby Headphone technológia segítségével 7.1-es térhangzás élményét képes generálni, és ellátták egy zajszűrős mikrofonnal, illetve hangerőszabályzóval is. Az ára 2010 dollár lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sennheiser, Creative, Hercules és Scythe hangszórók illetve fejhallgatók kerülnek hamarosan a piacra.
- Wuthering Waves
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenWRT topic
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest