Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
magicbox
üzenetére
azok a hibák amikről itt beszélnek a hdmi kimaradáson kívül azok egy "átlagos" usernek főleg ha nem direkt azt keresi akkor észrevehetetlenek . És nem személyeskedek de Djnice vagy Blakey már nem az átlagos felhasználók közé tartozik ezért is látnak meg olyat amiről én azt se tudom hogy milyen hibát kellene keresnem. Engem sokkal jobban zavar az hogy mostanában a filmek valahogy olyan furcsán vannak leforgatva. Középen pl egy nő arca éles jó felbontású de a kép szélei felé haladva pl a mellkas vonala vagy a válla már elhomályosított mintha ott nem lenne meg a felbontás. Már próbáltam androidboxról és számítógépről is lejátszani és ugyanaz az eredmény . nem csak a háttér van elmosva hanem a kép szélső részei is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest