- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
Kipróbáltam 4K SDR-ben úgy, hogy bekapcsoltam a dinamikatartomány egyeztetést is és a képkockasebesség egyeztetést is.
A Netflix, Apple TV+, HBO Max mind automatikusan Dolby Visionra vált amint elindítok egy kompatibilis tartalmat.
A YouTube-al változatlan a helyzet, nincs 2160p és HDR sem.Ez alapján akkor nem az Apple TV-vel van beállítási gond, hanem a YouTube alkalmazás a bugos. Pedig újra telepítettem már az appot, töröltem az adatait, nem tudom mit tudnék még vele tenni? Vajon érdemes megpróbálni az egész rendszert gyárira visszaállítani?
Egyébként van valami hátránya ha pl. folyamatosan Dolby Vision HDR-ben van a TV kimeneti jele tartalom egyeztetés kikapcsolással? Csak mert kicsit zavaró ez a sötét kép minden tartalom megnyitásakor és bezárásakor… persze ha így jobb valami miatt akkor megtudom szokni, csak olyan ehh’
-
tomp
félisten
Amúgy miért 4K DV a default képmód ha a TV DV képes?
Nem az lenne a normális ha csak akkor váltana DV-re ha a forrás is az?
Oké SDR-nél visszavált de leállítás után újra Dolby Vision.
Manuálisan kellett 4K60 YCbCr 444 SDR-re állítani a képmódot.Úgy érted volt korábban Youtube alatt is AFR csak a reklámhuszárok sírtak és kivették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged