- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
A 4:4:4 chroma-hoz mi kell pontosan, marmint a TV is olyan kell legyen ami tudja?
Nalam LG 4k HDR nanocell TV van, olcsobb 2.1-es kabellel bekotve, de a TV csak 2.0-ra van specifikalva.
A chroma nalam talan 4:4:2, nem emlekszem pontosan, de nem mindegyik szam negyes.
A 4k@60hz felbontas atmegy es a HDR is, az AppleTV kabeltesztje sem mond semmi hibat. -
Csabroncka
addikt
Nem érted még mindig amit kiakartam hozni belőle, de az ábráról, meg a példáról (amik teljesen ok) ezek alapján talán átjön!
Hogyan tudtam 2010-ben HDMI 2.0-ás kábelt venni, amikor a szabvány még nem is létezett ?
Kölcsönad adhattam volna ezt a 10 éves Forest kábelem neked, és láss csodát a 2.1 sávszélessége is átmegy rajta.
Félrement egyébként az egész, nem arról beszéltem, hogy csilliárdokért kell kábelt venni! Jeleztem, hogy érdemes jó minőségű, nagy sávszélességű HDMI kábelbe beruházni, mert hosszútávon kiszolgálja az embert.
-
blakey
titán
A HDMI verzió számozása az interfészre vonatkozik, a kábelekre nem, azon a kábelen nem azért ment át csak a 422, mert a kábel 1,4-es, hanem azért, mert arra a hosszúságra (5m) csak az 1.4-es szabványnak tud megfelelni. Egy 10 éves 1,5m-es kábelen, ami teljes bekötésű és megfelelő árnyékolású, simán átmegy a 4K HDR 444 TrueHD.
A linkelt képek a szabványra vonatkoznak és nem a kábelekre, ne kelljen minden 20-ik "jött-mentnek" elmagyarázni, hogy a kábelek másképp működnek. Itt a hivatalos oldal a kábelek neveiről, ezek használatosak, a kábelekre néha rákerül a szabvány is, tehát odaírják, hogy HDMI 2.1, de az annyit jelent, hogy azon a hosszon, az a kábel megfelel annak a szabványnak, de 5 év múlva a HDMI 2.3-nak is megfelelhet, nem kizáró ok, illetve az 5 éves kábel is tudhatja a jelenlegi 2.1-es szabványt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest