- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Gondolkodtam és van valami, ami nálam is előfordult, bár lehet, hogy a te esetedhez semmi köze. 2022 decemberéig nem volt semmi problémám az Apple TV-kkel, minden jól működött, a dinamikatartomány és az fps-váltás is, a TV egy Philips oled volt, minden HDR formátumot ismert. Jött a 2022-es modell, beüzemeltem, első indításnál is volt 1-2 furcsa jelenség, aztán használat közben jöttek a problémák, erről elég sokat írtam. A sok probléma között az egyik az volt, hogy a Prime esetében a HDR10/HDR10+ Dolby Vision tartalmak vegyesen voltak és valamilyen oknál fogva a HDR10+ tartalmak esetében néha elment a kép 1-1 pillanatra. A tartalmakat is furcsán jelenítette meg, értem ezalatt, hogy ott van a Gyűrűk ura sorozat, egyik részt DV-ben játszotta le, a következőt HDR10-ben és ez ment oda-vissza, míg le nem cseréltem. Infuse alatt a hibrid (DV/HDR10+) tesztanyagom esetében is HDR10-ben játszotta le és volt olyan, hogy a HDR10+-os anyagot SDR-ben vitte. Amint visszakerült egy 2021-es modell, minden a helyére állt, azóta is minden hibátlan. Szóval elképzelhető, hogy OS vagy inkább hardver hiba lehet és nem app hiba és akkor ott vagyunk, hogy mégis problémás a 2022-es modell, csak többnyire olyanoknál jön elő, akiknél a lehető legjobb géppark és szolgáltatás jön elő, mert valljuk be, egy nem HDR10+-os megjelenítőn, vagy "DV-képtelen" megjelenítőn ilyen esetek nem fordulnának elő, mert nem kell eldönteni, hogy a dinamikus metaadat DV vagy HDR10+ legyen.
A kérdésem, van Prime előfizetésed? Ha igen, ott minden rendben?
Írnék ha tudnám hol kell.
- áruházban, az app részénél lehet írni, de Apple TV-n szerintem nem lehet, viszont iPhone-on, iPad-en igen, esetleg emailben is lehet hibát jelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- NVIDIA® driverek topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- PlayStation 5
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- áruházban, az app részénél lehet írni, de Apple TV-n szerintem nem lehet, viszont iPhone-on, iPad-en igen, esetleg emailben is lehet hibát jelezni.