- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
Én is megvettem és odáig eljutottam hogy tankönyvi módon letöltötte a filmekhez a borítóképeket, de ha úgy választottam akkor a "fanart" képeket is. Nekem olyan problémám volt hogy teljesen random módon, 40-50 másodperc várakozással indította el a filmeket. A forrás beállításánál 3 különböző úgynevezett scrapert lehet beállítani hogy a saját adatbázisukból töltsék le a borítóképeket és egyéb információkat pl film tartalma, színészekről infó. Sajnos hiába választottam bármelyiket, nekem ez a 40-50 másodperc nem akart megjavulni. Közben ahogy olvasgattam, kezdett világosodni hogy ennél a háromnál több scraper is van, olyanok is amelyek magyar nyelven töltik le az ismertetőt. Kívánom hogy szerencséd legyen vele, de én kissé belefáradva megvettem az Infuse-t és már nagyon bánom hogy nem előbb tettem mert az mindent tökéletesen letölt magyarul és a világon semmit nem kell állítgatni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Keresünk dokkolókat
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest