Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz MasterMark #1318 üzenetére
Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest