Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kés topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest