Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Amúgy én sem tartom túl életszerűnek a "minden is fennvan a netem mindigis" hozzáállást.
Erről mindenkinek lehet élménye más-más régóta keresett dologgal kapcsolatban.Inkább csak netről, folyamatosan és akár nyomtalanul is eltűnt adatokkal találkoztam mint trenddel, nemhogy állandóan meglévésről.

Hányan készítettek a "hőskorban" anno saját honlapot.
Manapság azt az egy kék/fehér színűt nézik folyamatosan, közben sok ingyenes nettárhely-szolgáltató pedig beszántotta saját magát.
Az azokon található cuccokat, és sok millió másik weblapot, iwiwet nem lehet előkapni újra.
Passzom sincs, hogy az ilyen Wayback Machine - Internet Archive jellegű rendszerek mit tudnak kezdeni a mai számolatlanul ömlő digitális tartalommal, nem beszélve minden más multimédiás, méretes fájllal.
Valószínűleg a középkori kőtáblák túlélik a mostani cuccokat is simán. Lehet sms formátumú üzenetekkel kéne ismét előkapni ezt a bevált módszert. 
-
gyulank
addikt
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Le nem, de szét igen.
-
Pár éve nagy divat volt cikkezni 250-350 GB optikai lemezekről. Azokból sem lett semmi, vagyis nem tudok róla.
-
-
Sinesol
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez inkább fontos adatok archiválására szolgál, nem pedig arra, hogy az átlagjózsi lementse a nyaralásról készült képeket.
-
Reggie0
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
En ebbol a videobol azt tanultam, hogy a piros lezer ir, a zold olvas

Amugy ez a 75GB nem egy nagy szam, valoszinuleg a visszaolvasas az igazan nehez kerdes, de barmelyik plazaban megtalalhato akrilba 3D gravirozo gep kb. 1000dpi-s felbontasu, szoval elmeletileg 2.5cm oldalhosszu kockaba saccra 125Mbit adat ferne.
-
Necroman_Mk2
őstag
Akkor már inkább műanyag fólialap egy speciális, beleégetési technikával. Mostanság úgy is azon megy a sírás, hogy "ezer év alatt se bomlik le", hát itt van egy lehetséges felhasználási terület
Kőtábla tekintetében meg jobb és valóságosabb Hammurapi oszlopát felhozni példaként
-
Rover623
félisten
Most komolyan? Az üveg ellenáll a mágnesnek?
És ha ráejtem? -
-Skylake-
addikt
válasz
üzenetére
"De megfogalmazható másképp is, ez miért jobb, mint ma egy memóriakártya vagy pendrive ami magasabb minőségű és strapabíróbbra tervezett."
Ha sikerul megertened, hogy hol tevedsz ebben a mondatban, akkor egybol megerted , hogy miert fejleszetik ezt az uveget.
"csak itt a topikban egyből az otthoni használatra mentek rá"
Mert a topikban masok is vannak, akik nem ertik a lenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Valószínűleg a középkori kőtáblák túlélik a mostani cuccokat is simán. Lehet sms formátumú üzenetekkel kéne ismét előkapni ezt a bevált módszert.