- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
Kint a régiek is sokkal olcsóbbak voltak, mint itthon...mire ideér a duplája lesz
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
A HDMI és USB up vagy down?
-
RyanGiggs
őstag
Komolyan van még ezekre a lejátszókra kereslet?
Ráadásul 500 dodóért?? Talán ha 100-at ér.
Én már legalább 5 éve a pendrive-ot bedugom a 40"-os Tv-be azt enjoy! -
Crytek
nagyúr
Nekem majd olyan kell ami a 4K 3D isokat (meg persze a régieket nyilván ) és minden egyéb mkv- t stb visz.
A mostani mede8er mx600 leváltója lenne egy ilyen..[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Zanik
addikt
Van rá igény. Nyilván nem a magyarországi kereseteket és a "kikölcsönzöm online" mentalitást kell alapul venni. Azok meg akik mégis megengedhetnek maguknak egy 55"> UHD TV-t, azoknak UHD Blu-ray lejátszóra és a UHD BD filmekre is valószínűleg van pénze.
Persze ez a minőség nem kötelező, lehet akár 15,6"-on és SD felbontásban nézni a Transzformersz 6. részét. Kérdés, hogy érdemes-e?@Crytek: akkor neked szerintem továbbra is inkább médialejátszóra volna szükséged, nem pedig Blu-ray lejátszóra!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Lacok
őstag
Az Oppo készülékek árait nézve kifejezetten baráti ez az összeg.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Tigerclaw
nagyúr
300 dollártól indul az XBOX ONE S, ami lejátssza az UHD BD-t szintén és "bónuszként" még játékkonzol is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
MaUser
addikt
A lényeg itt van:
It will also supports DLNA and SMB sharing over a network, playback from HDDs up to 16TB in size, and handles file types through the 32-bit DAC such as AVI, MKV, MOV, M2TS/TS, AIFF, ALAC, APE, DSD (256 and 128 up to 5.1 channels), Flac and WAV. Gold-plated connections ensure that audio quality will be enhanced as well, and other connectivity options comprise of 7.1-channel analog outputs, two USB ports, dual HDMI, RS-232, IR IN, and trigger in/out support.
Na most ha ez igaz lesz, és lesz rendes, gyors lejátszás NAS-ról annak szétszemetelése nélkül (hello WD ) netalán megy preampként is, hát egy vevőjük már lesz.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
félisten
Ez a "remek" ár?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bundyta
tag
Minek rá az RS-232? Régebben volt pl a Cisco 800/1000 router-eken... ide minek?
A pénz nem boldogít. Pláne, ha nincs.
-
zetor2000
őstag
Csicsón pl. konzolnak. Ha van helyi hozzáférésed, akkor tiéd a lehetőség. Ezen meg lehet, hogy FW frissítés céljából, ha elromlott. Vagy oda teheted a modemet / egeret... :-)
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Peter13
senior tag
Én bőven megengedhetném magamnak (és nem is magyarországon élek már elég régóta), mégsem vennék ennyiért ilyen kütyüt (ez itt kb ugyanennyi font lenne, néptermék biztos nem lesz: az emberek itt sem szórják ész nélkül a pénzt, csak mert van). Örülök hogy mennek lefele az árak, de ha ilyen tempóban folytatják az árak racionalizálását, akkor könnyen lehet hogy mire értelmes szintre érnek, addigra már senkit sem fognak érdekelni az UHD lejátszók (mert digitálisan, legálisan, kényelmesebben és sokkal olcsóbban hozzá lehet majd jutni a kívánt filmekhez - mondom ezt úgy hogy mai napig veszek filmeket lemezen...de már én is k*rvulok néha ).
Az a bajom az egészzel (és nem az Oppo-val), hogy úgy tűnik mintha a gyártók még mindig a 90-es években élnének, és azt hinnék hogy minden "újdonságot" el lehet adni a korábban megszokott 10-szeres szorzóval, a kezdeti időszakban (ami régen évekig tartott, ellenben manapság jó ha a bejelentés évének végéig kitart). Ez utoljára a DVD bevezetése mellett működött, és már a BD során is egy kapitális baromságnak bizonyult, és szerintem ez csak rosszab lett (a kiadók szemszügéből). De azért próbálkoznak, hátha megeszi a piac. Hát, próbálkozni lehet...majd meglátjuk a számok mit mutatnak
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Zanik
addikt
A gond ott van, hogy már évek óta meghaladta a technika az optikai adathordozókon való filmterjesztést, ám a stúdiók és a szórakoztatóipari eszközök gyártói le vannak maradva mint a borravaló. Jelenleg nem tudom legálisan jobb minőségben megszerezni a filmet, mint Blu-ray-en (vagy most már UHD 4K Blu-ray-en).
Én szívesen vásárolnék nem optikai adathordozón, vagy akár online legálisan filmeket, de jelenleg se kép-, se hangminőségben nem veszi fel a versenyt a Blu-ray-jel egyetlen szolgáltatás sem!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ed Parker
nagyúr
Ne magadból indulj ki.
Nézd egy picit szolgáltatói oldalról a kérdést.
Ugye részesről van egy uhd igény amit ugye ha sztrimelni kell sokkal durvább hardvert, sávszélességet stb igényel.
És van a Kovács Pista, akinek jó a sima full HD, a 40"-os Samsung tv-jén és annak nem kell brutális kiszolgálás.
Na most Kovács Pistákból 1000x annyi van mint a hifi rajongókból, így értelemszerűen arra fognak ráállni.
Értem a problémádat, igazad is van, csak a te utad egy macerásabb és kisebb biznisz. -
Zanik
addikt
válasz Ed Parker #22 üzenetére
Persze hogy kisebb business, csak akkor miért tukmálják a 4K-t, UHD-t, és HDR-t? Mikor nincs is tartalom! Miért szivárog le a belépő kategóriába? Miért van mindig sokkal előbb hardver, mint tartalom rá?
Igen, igazad van, jelenleg nagy mennyiségben egyáltalán nincs a fenti technológiákra igény!
Azon kevesek, akik meg mégis igénylik ezeket, azok eddig is, és most is a zsebükbe nyúlnak majd, és cserélik le újra és újra a lejátszót, TV-t, házimozit...
Csak erre nem lehet piacot építeni se hardver, se tartalomszolgáltatás terén![ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ed Parker
nagyúr
Azert tukmálják, mert fejlődni viszont kell, különben nincs verseny, meg hát valamiből kell piacot is csinálni.
Aztán van egy olyan dolog is hogy Japánban van 8k is, nem is új dolog, van műsor is.
Egyszerűen Európában még nincs kész a társadalom a 4K-ra, ezért felesleges is rá műsort gyártani.
Aztán van az érmének és másik oldala, szubjektív vélemény, ha egy film trágya, az 4K-ban is trágya, kevés igazából számomra az olyan film, amit megvennék ilyen felbontásban, pedig a rendszerem megvan hozzá, amin élvezhetném, van is itthon kb 70BD lemez, de leszoktam róla egy ideje.
Ez nem ár kérdése, sokkal inkább a gyenge tartalom.Szóval ezért is inkább van a sztenderd 1080i/p műsorszórás vagy sztrimelő szolgáltatások, mert ahhoz hogy 4K legyen, gyors net kellene(ami sokaknak van) másik oldalról meg beutál kiszolgáló kapacitás, na ez a része még nagyon nincs kész.
Addig meg marad a BD lemez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest