- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiMedia lejátszók
- Micro Four Thirds
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Na ez így teljesen korrekt hozzállás.
Azt gondoltam elsőre, hogy ürülék csócsálásának tipikus esete forog fenn.
Mondjuk az tényleg érdekes kérdés, hogy a te vagy a hozzád hasonló esetekben, mit fognak csinálni.
Én is hasonlóan vagyok egyébként. Top előfizu, de Édesanyámmal megosztom otthon, aki sokkal kevésbé nézi, mint mi külhonban.
[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
sixpak
nagyúr
Ahhoz túl lusta vagyok.
Nem a pénzzel van gondom elsősorban, hanem ezzel a hozzáállással.
Az elejétől fogva premiumot fizetek, soha nem adtam oda a fiók hozzáférést senkinek, ha ezek után tőlem plusz pénzt kérnek, mert mondjuk az egyik lányom kollégiumban vagy albérletben nézné, akkor basszák meg, ez ilyen egyszerű.
Kipróbálok legalább más szolgáltatókat is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Reggie0
félisten
válasz
Dark Archon #93 üzenetére
Jelenleg ugy tunik, hogy a tudas (azaz IP) vegtelen mertekben novekedhet, igy a jolet is, tehat ezzel onmagaban meg nincsen gond.
[ Szerkesztve ]
-
1dude
senior tag
Ebben semmi fura nincs. Egyrészt vannak net/tv/telefon csomagok adatmennyiség/csatornakiosztás/előfizetett perc alapján.
Másrészt meg mondjuk a netcsomagod nem adott tartalomra szól. Nem kell 10 netelőfizetés mert 10 oldalt látogatsz és mind más hostingnál van.
Az egész streaming egy szar üzleti modellen van, aminek az előfizetők isszák meg a levét.
-
-
Teasüti
nagyúr
Fura ez a hozzáállás. Felteszem a net/tv/telefon szolgáltatódnak is felróvod ha havonta csak egyszer indítod el a böngészőt vagy kapcsolod be a tévét. Elvégre miért fizess annyit, mint aki egész nap a gép előtt ül? Jah de ezt már kitalálták szerintem: feltöltőkártyás net. Az az igazi!
-
Teasüti
nagyúr
Külföldi cikkírók azért pedzegették még lehetséges oknak a felhasználók elveszítésére a woke mind virus-t is, köztük is az ilyen gyöngyszemeket, mint a He's Expecting. Ennek én csak a borítóját láttam, de annyi elég is volt belőle.
Szerintem főleg a "minőség leromlása" áll a háttérben, illetve azt is látni kell, hogy Covid idején azért rekord nagyságú felhasználói bázist sikerült elérniük, de most meg minden lassacskán normalizálódik. Én se nézek annyi Netflixet mióta kevesebb a szabadidőm. Illetve a Netflix stúdiók is dübörögnek, mint az állat. Aztán az is benne lehet a pakliban, hogy egyszerűen túl nagy fába vágták a fejszéjük ennyi párhuzamosan futó Netflix Original forgatással és rengeteg a kiadás, amit beárnyékol a fogyatkozó előfizetői tábor.
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
saw1989
csendes tag
Mjjd leszedik a mentes verziót. P2P-s FTP-s... release-eket.
-
salapp
addikt
Ha lenne beépített extra fizetős "szűrő gomb", és azokat a show-kat, amikben van elembítíkjúvókfäszom tartalom, nem hozná fel, az már érdekelne. Bár lehet, hogy egy éven egy ilyen szűrés után semmi nem maradna a kínálatukból.
Amúgy én is azt tartanám értelmesnek, ha a filmekben, sorozatokban lenne elhelyezve a reklám, nem erőltetve, külön blokkokban. A legtöbb termékkel működne. Nyilván szolgáltatásokkal nehezebb...
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
A filmekben van reklám dögivel... az nem elég nekik?
Másrészt az app nem túl okos, de többnyire sz@r. Nekem ha váltok wifi és mobilnet között, akkor már nem jegyzi meg, h hol tartottam egy részen belül. Másrészt nincs lista, h mit néztem, a teljes(ebb) kínálathoz angolra kellett állítani, stb. De a legzavaróbb ez a wifi-mobilnet hiszti, nekem kell megtalálni, h honnan folytassa.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
1dude
senior tag
válasz
Farkassacred #61 üzenetére
Véges rendszerben amúgy sem növekedhetnek végtelenül. Mondjuk én ezt a fix havidijas modelt sem szeretem. Megnézek pl 3 sorozatot havonta, miért fizessek annyit, mint aki egész nap ezt nézi. Vagy játszak az előfizetéssel, mikor melyiket melyik hónapban fizetem be vagy mondom le. Sokkal egyszerűbb lenne egy feltöltős rendszer, regisztrálok az összes streamingre, befizetek mindre 50€ -t és 1 rész sorozatért vonjon le 10 centet, egy filmért meg 25 centet és kész. Ha nem nézek semmit, akkor meg ne számlázzon.
-
Noukoum
veterán
válasz
#52931072 #78 üzenetére
Szólhatna valaki az hbo-nak, így a 21. században már annyira nem vicces hogy tömegesen nem működik az alkalmazásuk. És az sem hangzik túl jól hogy minőségben (alkalmazás) kb. egy évtizeddel vannak lemaradva a netflix mögött.
Sanya: gondolom reklámblokkoló.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
cpt_sanya
tag
válasz
GoldhandRent #26 üzenetére
Igen az idegesítő, hogy régi felmeknek nincs fent a szinkronja. De tudni kell , hogy a film és annak a szinkronja, nem egy jogtulajdonban volt régen. Így , ha netflix megveszi/ megkapja a jogait egy filmnek. Akkor nem biztos , hogy megveszi a hozzá tartozó szinkron jogát az adott jogtulajdonostól.
-
törölt tag
Annyira nem meglepő, a hbo megérkezett a 21-ik századba, no meg a dizniék a végtelen tartalomtőkével és véletlenü 30%-al a nf alá hozták be a csomagdíjakat, meg még lejjebb. Sajnos most az lesz, hogy az úttörőt( mert ezen a fronton a netflix az) kb bedarálják a mamutok, ha nem igazítja hozzájuk az árait. Ez van, én is rárepültem a kedvezményes hbo maxra,
-
Drizzt
nagyúr
Lehet, de joval kevesebb lenne az osszbevetel is. Amikor van egy 220 millios elofizetoi bazisod, elegge valoszinutlen, hogy ugy tudnal csokkenteni arat, hogy az osszbeveteled ne zuhanjon be. Pl. fele ar mellett kene 440 millio elofizeto. Realis az? Nem igazan.
I am having fun staying poor.
-
Mondjuk ha csökkenne az előfizetés HBA MAX szintre többen fizetnének elő, illetve kevesebb ügyfél hagyná ott őket.
duree54
-
sixpak
nagyúr
Ezt a fiókmegosztást hogyan fogják ellenőrizni?
Nekem szinte a kezdetektől premium csomagom van, mivel 4-en vagyunk a családban, mindenkinek van saját profilja, nem is volt soha kérdés, hogy ez a csomag kell nekem.
Szeptembertől a nagyobbik lányom megy egyetemre, vagyis máshonnan fogja nézni....akkor nekem még pluszban fizetni kell majd?
Mondom le a pics@ba, a 4500ft-os havidíjból előfizetek 2 másikra, HBO meg Disney mondjuk....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
balaaazs
senior tag
válasz
ultrasound #70 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve
Az tuti viszont, hogy a normál előfizetési díjak mellé nem tesznek reklámot, mert akkor nem 700 ezerrel fog megcsappani az előfizetők száma...
¯\_(ツ)_/¯
-
ultrasound
tag
Akkor most a NF-n is elmondható lesz, hogy a reklámáradat közt találhatunk némi tartalomszolgáltatást?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
+1
kicsit többet kéne erőlködni, hogy valami értelmeset (bocsánat) kifossanak, de az már büdös nekik... mármint nem a fosás eredménye, hanem az erőlködés büdös
tipp: én pl szívesen elnéznék egy Black Sails- szerű kalózos történetet. Sőt, majdnem bármit, ami nem a mai időkben játszódik. Rengeteg lehetőség van, és bizton mondom, sokakat érdekelne már csak maga a történelmi jelleg is.
Legutóbb a Nagy Katalint néztük, tök éltem, hamar végigdaráltuk. Black Sailst anno remegve vártam hétről-hétre-
-
JanR
addikt
-
nubreed
veterán
-
ElEvEn11
senior tag
Szerintem racionális döntés és elfogadható a kompromisszum fogyasztóként is számomra.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Szerintem az is kerdeses, hogy egyaltalan lehet-e meg egy 10 eve rendszeresen sorozatot nezonek olyat letenni az asztalra, amit epikusnak gondol. Erzesem szerint egyre kevesbe. Regen pl. imadtam a true crime documentary-kat, ma meg mar fel perc utn elunom oket. Nem sok sorozat van, ami le tudna kotni, de ez leginkabb azert van, mert nagyon sokat lattam mar. Nem hinnem, hogy visszater barmikor is az az erzes, mint amikor House-et, vagy Dextert vartam tukon ulve.
-
Farkassacred
őstag
Még ha nőnének is, minőségi tartalom akkor se lenne több.. 20-ból kb 2-3 sorozat/film tekinthető jónak, egy meg tényleg igazán epik közöttük. Valahogy ez a szám nem akar nőni az új előfizetők számával együtt.
Franc se akar többet dolgozni.. biztos ez az elv, fene tudja.. Ha emelnek én tuti lemondom.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
1dude
senior tag
A fák nem nőnek az égig.
-
Depression
veterán
Fizetek TV előfizetést, ami árban kb. felér egy netflix-szel, mert a párom azt bámulja, és valójában csak reklám megy, YT-ot, a reklámok miatt, prime-ot, de még egy filmet sem néztünk rajta, de olcsóbb a Twitch támogatás. Csóró magyarként meg sem kottyan, az egész meg van egy vacsora rendelés árából, amit inkább itthon megfőzünk.
Egy nyugati országban dolgozónak ez mind vagy 2 doboz cigi ára. Persze, azok sz@rrágók. Hisz ott 15€ egy gyorshajtás, és mégis betartják a sebességkorlátozást, nekünk meg 30k Ft se kottyan meg.
Emlékeztek, mikor az HBO megjelent itthon, reklámok nélkül, kb. 1500Ft-ba került, és kb. 20k volt a minimálbér. Akkor is megélt itthon.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Drizzt
nagyúr
Ami kemény 3 ezreléke az előfizetőknek. Csepp a tengerben. Annyira nyilván elég lett volna, hogy ne most legyen még minuszban az előfizetői szám, de csak rövid idő kérdése lett volna. Amikor konkrétan átfordul a szám, annak mindig van lélektani hatása.
-
törölt tag
Az nem csak rajtuk múlt, mert Putler is hozott olyan törvényt amivel Netflix, Spotify stb. cégeknek nincs értelme vesződni és nyugaton többet veszítenek a rossz PR miatt, mint amennyit nyernének orosz piacon. Putler új törvénye szerint a Netflix-nek március 1-től helyet kellett volna biztosítani a felületükön orosz propaganda csatornáknak. A Netflix azt mondta ilyenbe nem mennek bele, inkább bezárják ott a boltot.
Netflix is suspending its streaming service inside Russia after the country passed a law that would require the industry giant to carry Russian state-owned channels. This happens amid Russia's invasion of the neighboring country of Ukraine.
Netflix to leave Russia after defying order to carry state-run channels | Ars Technica
-
z123456z
őstag
Amikor a covid miatt meredeken emelkedett az előfizetők száma, nem csökkent a havidíj, most pedig 200 ezer lemorzsolódó miatt pánikolnak, pedig ( gondolom ) még így is a covid elötti számok felett vannak . Arról nem is beszélve, hogy ők léptek le a ruszkiktól, talán pont ott volt az a 200k.
-
törölt tag
válasz
HujperPatrik #39 üzenetére
YouTube-nál a prémium csak a Google reklámját veszi ki, a youtuber saját hirdetése benne van a videóban, amikor pl. átlag tech youtuber a videójába beleszövi a saját hirdetését: hey guys, todays sponsor is nordvpn, squarespace és akkor tíz perces videóból két percig azt magyarázza. Sponsorblock kiegészítő megoldja, ami átugorja.
-
Solten
őstag
Maradok a jelenlegi csomagomnal, ha bevezetik a reklamot, akkor lemondom.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Drizzt
nagyúr
Nem hinnem, hogy csokkenne a bevetel.
Szamolj a reklambevetellel is, ne csak az elofizetesi dij bevetel csokkenesevel.
Valoszinuleg a reklamos csomagon tobb lesz/elofizeto a bevetel, mint a nem reklamos csomagokon, meg akkor is, ha joval olcsobbak lesznek.I am having fun staying poor.
-
fotel
aktív tag
Es mi lesz, ha meglevo userek valtanak az olcsobb reklamos csomagra? No a felhasznaloi szam de csokken a bevetel?
-
kilua
senior tag
Hogy miért nem lehet csak egy példa: a pokemon című anime netflixen csak angolul érhető el, egy csomó szereplőt átneveztek sok helyen megvágták cenzurázták amerikaizálták stb meg lehetne oldani de bonyolultan, a főcímdalokat is lisencelni kellene (olyant is hallottam hogy a magyar változat valahol még tovább is ment cenzúrában mint az amerikai ami tovább bonyolítaná) eközben akit érdekel virágboltban megtalálhatja a neten az angol feliratos japán verziót.
Sok nyugati film esetén is a kínai változat is nagyon más a CCP néha abszurd elvárásai miatt, emiatt szerintem az általad elvárt kínai szinkron/héber felirat megoldása lenne hasonlóan bonyolult.
Sokszor a szinkront is máshogy kell lisencelni ha világszerte elérhető mintha csak egy országban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #37 üzenetére
Olyan van, hogy a tartalomgyártóval állapodnak meg, direktben ő reklámoz valamit, és a videók része egy ilyen blokk. Nagyobb csatornákon láttam már ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
HujperPatrik #42 üzenetére
Netflixre előfizettem aznap amikor megjelent magyarországon , 2013? 2014? 2015? de akkor egy betű magyar tartalom nem volt rajta,2 hónap után lemondtam.Azóta meg most egyszer, decemberben, csak néztem hogy micsoda mennyiségű magyar tartalom lett. Össze se lehet hasonlítani.
Youtube premiumot is megvettem azon a napon ahogy bejött kis hazánkba, nulladik nap óta fizetem , viszont ezt megállás nélkül azóta.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Semplar
őstag
válasz
HujperPatrik #42 üzenetére
Fizetni elég nekem a NET. A többire van megoldás.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Semplar
őstag
válasz
HujperPatrik #39 üzenetére
-
HujperPatrik
tag
válasz
DrTechnoid #37 üzenetére
Nálam szintén nincs reklám, nem is hallottam még olyat hogy aktív premium előfizetés megléte mellett valaki reklámot látott volna.
Szeressetek tettetés nélkül, irtózzatok a rossztól, ragaszkodjatok a jóhoz. (Róma 12,9)
-
Semplar
őstag
Volt az a pénz...
-
válasz
SnoozyBird #29 üzenetére
NEkem az van, még sose láttam reklámot azóta. Hogy nem vettem észre ? Vagy pedig milyen reklámokat tolnak? Komolyan kérdezem, mert ha tényleg van akkor mondom is le.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
jerry311
nagyúr
Küldték az értesítőt az áremelésről, én meg inkább nullára csökkentettem a havidíjam.
Már az appot is letöröltem. -
qwertly
addikt
Nem kellet volna szolga módon kitiltani az oroszokat...
-
hemaka
nagyúr
Nem baj, yt-ra is van blocker, majd lesz arra is.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
HujperPatrik
tag
válasz
Panzermeyer #32 üzenetére
A lineáris adást szerintem nem lehet a VOD világgal összehasonlítani.
Szeressetek tettetés nélkül, irtózzatok a rossztól, ragaszkodjatok a jóhoz. (Róma 12,9)
-
Panzermeyer
tag
válasz
HujperPatrik #31 üzenetére
Kábel TV-n 30 éve életképes.
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
HujperPatrik
tag
Ők tudják. Nehezen tudom elképzelni, hogy a fizetek + reklámokat nézek koncepció életképes lenne.
-
Callisto
őstag
válasz
GoldhandRent #8 üzenetére
Az ok a többi szolgáltató terjedése, nem a minőség romlása. A minőség nem romlott semmit. Eddig is kevesebb volt a jó ahogy ez más szolgáltatóknál is így van. Kell a töltelékanyag. Igaz Netflixen több van, de a választék is több/nagyobb. Arányaiban kb. ugyanaz a helyzet mint bárhol.
Másrészt szerintem rosszak a csomagok konstrukciói, mert sokaknak elég lenne egy profil, de 4K olcsóbban. Ilyen nincs. Illetve a többi szolgáltató olcsóbb is amit mondjuk könnyen megtehetnek hiszen nem gyártanak annyi saját, illetve nem vásárolnak annyi 3rd party műsort.[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
SnoozyBird
csendes tag
válasz
Zsombors97 #27 üzenetére
Youtube-on is így volt/van... Premium előfizetésért cserébe nincsenek reklámok. Namármost ez igaz is volt, egy darabig....
"Brute force will prevail as brute force does tend to prevail when applied in appropriate quantities"
-
Panzermeyer
tag
válasz
Zsombors97 #27 üzenetére
Igen. 2019-ben meg azt mondták, hogy a Netflixen soha nem lesz reklám.
Megnyugtatlak, mindenkinek lesz reklám 1-2 éven belül. A hirdetők annyit fizetnek 2 film között azért a 20 másodpercért, hogy lehetetlen ellenállni neki.
A felhasználók meg majd mennek máshova.When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
Zsombors97
tag
Látom sokaknak nem sikerült megérteniük, hogy nem a mostani felhasználói bázis fogja kapni a reklámokat, hanem csak egy opció lesz, még olcsóbb előfizetésért cserébe...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
cinemazealot #23 üzenetére
ha jól rémlik, már előtte is ríttak, akkor pedig nem újkeletű ez a dolog.. a kizárás csak hab--- cseresznye a habos tortán
#13Mumukuki
arról nem is beszélve, hogy egy ezer éves film, amire kurvaélet hogy van magyar szinkron, a NF-en nincs fent szinkronosan...
hát akkor HBO... ha ott sincs, Prime, ha pedig ott sincs, akkor google, vagy már le is töltöttem a gépemre.
aktuális példa, a mézengúz c. film.. fenntvan NF-en, csak éppen magyarul nincs.. gyors HBO check, ott sincs. Akkor google -> videa kids-en fent is voltonline, ingyen
[ Szerkesztve ]
-
-
Csabis
aktív tag
Amason Prime esetén is ott a reklám 2 film közt.. igaz nem pofátlanul az arcodba tolva..
-
válasz
"...a felhasználói tábor csökkenésében nem a minőség romlását látják, mint kiváltó ok..."
Te egyébként tudod, mitől ez a 200 ezer mínusz?
Sajnos a cikk nem ír róla (hogy az ukrajnai invázió miatt kizártak kb. 700 ezer orosz előfizetőt), pedig úgy sokkal érthetőbb volna, miért keres alternatív bevételi forráshoz a Netflix.
-
sfefe
addikt
Csinálják, úgyis vissza mondtam már...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
törölt tag
Ha üldözik a jelszómegosztást, akkor nem biztos négy új előfizetőt nyernek, hanem előfordulhat elveszítik azt az egyet aki megosztotta, mert úgy még megérte.
A tartalom mennyiség - minőség aránya miatt, a többi új streaming szolgáltatás miatt sok nézőnek már nem éri meg folyamatos előfizetést fenntartani. Inkább csak 1-2 hónapra, aztán rotálni másik szolgáltatással. Pay, binge, cancel. -
FireKeeper
nagyúr
nekem főleg az a bajom velük hogy a 4k-s csomag a több felhasználót is támogató, drágább opció. nekem, aki szimplán csak az egy darab tévémen akarom nézni, egyes egyedül, viszont 4k-ban, felesleges túlzás előfizetni a nagy csomagra.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
balaaazs
senior tag
válasz
jogos, aki havi egyszer nézi, az nem fog fizetni a reklámért. na még ők sem
egyértek, viszont ha belegondolsz, hogy valaki most fizet elő, az jó ideig ellesz azzal a tartalommal ami egy 5-6 éve előfizetőnek már nem újdonság. de ehhez meg az új előfizetők bevonzása kéne mert a többi elmegy (hbo, disney+, apple, stb.)
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #11 üzenetére
A te lokalis MAC cimed soha nem jut el a Netflixhez.
-
Mumukuki
aktív tag
Mondjuk kezdhetnek azzal is a minoseg javitasat, hogy ha egy tartalomhoz letezik naluk kulonbozo szinkron es felirat, akkor az mind legyen elerheto minden regioban. Miert nem nezhetek en kinai szintronnal es heber felirattal europaban ha epp ugy esik a kedvem?
Amazon meg rosszabb ezen a szinten. Van rengeteg tartalom ami eredetileg angol de pl nemetorszagban nem erheto el hozza se felirat se szinkron angolul. -
janos1988
addikt
Kizárják az oroszokat, de ti majd cserébe nézhettek reklámokat a fizetős szolgáltatásért...
Okos megoldás. De hát amíg van akivel bármit megcsinálhatnak...
Szomorú, hogy egyesek képesek még többet fizetni a reklám mentességért.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
válasz
A megosztástiltás halva született ötlet egyébként, hiszen dinamikus IP címet kapsz. MAC-re szűrés sem ideális, hiszen lehet neked 3-4 eszközöd is. De majd elválik, mit találnak ki.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nubreed
veterán
A reklámok miatt majd mégtöbben elpártolnak a Netflixtől
(a virágbótba reklám nélkül van meg)Öntökönlövésből 5-ös, gratulálok! Arról meg nem is beszélve, hogy évek óta hígul a tartalom, az ami régen erőssé tette a Netflixet (az erős tartalom, a sok olyan sorozat amiben még benne volt a WOW effekt), az egyre inkább eltűnőben van.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Segal
veterán
válasz
Látni fogják hogy az a másik eszköz 1 mobil ami mindig máshonnan jelentkezik be vagy 1 tv ami mindig fix helyről. Nyilván utóbbinál jön majd a tiltás.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
GoldhandRent
őstag
érdekes, hogy a felhasználói tábor csökkenésében nem a minőség romlását látják, mint kiváltó ok...
kiadnak 6*10^23 filmet/sorozatot/minisorozatot havonta, és ebből nézhető kb tizede.
értem én, hogy mindenkinek / mindenféle ízlésnek IS- meg akarnak felelni, de könyörgöm...szemét + reklám helyett lehetne igényesebb, többek által nézhetőnek vélt kontent
a megosztástiltási kísérletre kíváncsi vagyok.. én, mint egyén, nem nézhetem akárhonnan telefonról, majd otthon TV-ről, mert nem egy háztartásban vagyok önmagammal ? mert ez már 2 eszköz 2 helyről...
#7balaaazs
havi egyszer ha nézed, akkor inkább lekalózkodod, minthogy fizess és még reklám is legyen, nem ?+ szvsz a HBO színvonala sokkal magasabb, ha NF-en bármi korlátozás lesz a mostani csomagomhoz képest (közepes asszem), akkor lemondom a francba, aztán egyék meg a szarjukat
[ Szerkesztve ]
-
-
balaaazs
senior tag
Ha jók a tartalmak, én ugyanugy kifiezetnem a havi 2-3 ezret, hogy ne kelljen reklamokat bamulnon.. De igazad van, akik eddig se fizették ki a teljes árat és megosztva használták, azok lehet bevállalják a reklámokat.
Viszont megint oda jutunk vissza, hogy milyen a tartalom és mennyit nézed. Havi egyszer teljesen mindegy, h van-e reklám, ha viszont minden este ezen logsz, akkor ki lehet számolni mennyi időd megy el értelmetlenül
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Amerikaban nem ordogtol valo a fizetos szolgaltatas ES a reklam. Hulu legolcsobb csomagja pl igy mukodik, bar en havi $1-nal tobbet nem voltam hajlando fizetni erte.
-
Segal
veterán
Nyilván azoknak próbálnak alternatívát nyújtani akik eddig megosztva nézték, mert teljes árat nem fizetnének érte.
Ha viszont lenne ingyenes opció is reklámokkal akkor a kutya se fizetne érte..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Igen, teljesen jó meglátás.
Én is inkább fizetek többet csak ne legyen reklám.
Meglátjuk hogy hozzák be. Elméletileg nem szeretnének több fogyasztót elveszíteni, tehát nagyon a minőségen és szolgáltatás színvonalán nem csökkenthetnének."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
balaaazs
senior tag
Logikusabbnak látnám, ha azt mondanák, hogy ingyenes DE reklámok vannak, butább a platform és a szolgáltatások (pl. nem jegyzi meg hol tartasz egy filmben, sorozatban), plusz mondjuk az új tartalmak csak csúszással jelennek meg.
De lehet, hogy csak bennem van egy olyan alapvetés, hogy ha fizetek valamiért, akkor nincsen reklám, az az ingyenes szolgáltatás ára (lásd spotify, youtube).
Persze nyilván a reklámok mennyisége a kérdés, filmenként eg reklám belefér, de annyi mint egy ker TV esetében már nem.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Hát választási lehetőségnek jó is kisülhet belőle. Olcsóbban pár reklámért cserébe ugyan ez a szolgáltatás, szerintem sok embert érdekelhet.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
balaaazs
senior tag
Tartalom szempontjából érdekes kérdés, hogy belefér-e a Netflixnek, hogy reklámokat vezessen be, még alacsony előfizetési díjért cserébe is... Mostanában azért minőségben az HBO-t előrébb látom, a többiről nem tudok nyilatkozni.
(persze megjegyzendő, hogy szoftveresen a NF a legbarátibb)
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltató ezzel a lépéssel igyekszik növelni megfogyatkozott előfizetői bázisát.
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
- Új - Lego Technic Jeep 42122 - Bontatlan
- 2 m szürke UTP / Cat.5e összekötő kábelek (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
- Lenovo Thinkpad T460S Laptop (!!1 Év Garancia!!)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xbox One vezetéknélküli kontroller (akár Foxpost is +990 Ft-ért)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest