Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
válasz
Farkassacred #61 üzenetére
Véges rendszerben amúgy sem növekedhetnek végtelenül. Mondjuk én ezt a fix havidijas modelt sem szeretem. Megnézek pl 3 sorozatot havonta, miért fizessek annyit, mint aki egész nap ezt nézi. Vagy játszak az előfizetéssel, mikor melyiket melyik hónapban fizetem be vagy mondom le. Sokkal egyszerűbb lenne egy feltöltős rendszer, regisztrálok az összes streamingre, befizetek mindre 50€ -t és 1 rész sorozatért vonjon le 10 centet, egy filmért meg 25 centet és kész. Ha nem nézek semmit, akkor meg ne számlázzon.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
+1
kicsit többet kéne erőlködni, hogy valami értelmeset (bocsánat) kifossanak, de az már büdös nekik... mármint nem a fosás eredménye, hanem az erőlködés büdös
tipp: én pl szívesen elnéznék egy Black Sails- szerű kalózos történetet. Sőt, majdnem bármit, ami nem a mai időkben játszódik. Rengeteg lehetőség van, és bizton mondom, sokakat érdekelne már csak maga a történelmi jelleg is.
Legutóbb a Nagy Katalint néztük, tök éltem, hamar végigdaráltuk. Black Sailst anno remegve vártam hétről-hétre -
Drizzt
nagyúr
válasz
Szerintem az is kerdeses, hogy egyaltalan lehet-e meg egy 10 eve rendszeresen sorozatot nezonek olyat letenni az asztalra, amit epikusnak gondol. Erzesem szerint egyre kevesbe. Regen pl. imadtam a true crime documentary-kat, ma meg mar fel perc utn elunom oket. Nem sok sorozat van, ami le tudna kotni, de ez leginkabb azert van, mert nagyon sokat lattam mar. Nem hinnem, hogy visszater barmikor is az az erzes, mint amikor House-et, vagy Dextert vartam tukon ulve.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szolgáltató ezzel a lépéssel igyekszik növelni megfogyatkozott előfizetői bázisát.
- VoLTE/VoWiFi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megújult a PROHARDVER!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest