- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
válasz Farkassacred #61 üzenetére
Véges rendszerben amúgy sem növekedhetnek végtelenül. Mondjuk én ezt a fix havidijas modelt sem szeretem. Megnézek pl 3 sorozatot havonta, miért fizessek annyit, mint aki egész nap ezt nézi. Vagy játszak az előfizetéssel, mikor melyiket melyik hónapban fizetem be vagy mondom le. Sokkal egyszerűbb lenne egy feltöltős rendszer, regisztrálok az összes streamingre, befizetek mindre 50€ -t és 1 rész sorozatért vonjon le 10 centet, egy filmért meg 25 centet és kész. Ha nem nézek semmit, akkor meg ne számlázzon.
-
GoldhandRent
őstag
+1
kicsit többet kéne erőlködni, hogy valami értelmeset (bocsánat) kifossanak, de az már büdös nekik... mármint nem a fosás eredménye, hanem az erőlködés büdös
tipp: én pl szívesen elnéznék egy Black Sails- szerű kalózos történetet. Sőt, majdnem bármit, ami nem a mai időkben játszódik. Rengeteg lehetőség van, és bizton mondom, sokakat érdekelne már csak maga a történelmi jelleg is.
Legutóbb a Nagy Katalint néztük, tök éltem, hamar végigdaráltuk. Black Sailst anno remegve vártam hétről-hétre-
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem az is kerdeses, hogy egyaltalan lehet-e meg egy 10 eve rendszeresen sorozatot nezonek olyat letenni az asztalra, amit epikusnak gondol. Erzesem szerint egyre kevesbe. Regen pl. imadtam a true crime documentary-kat, ma meg mar fel perc utn elunom oket. Nem sok sorozat van, ami le tudna kotni, de ez leginkabb azert van, mert nagyon sokat lattam mar. Nem hinnem, hogy visszater barmikor is az az erzes, mint amikor House-et, vagy Dextert vartam tukon ulve.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest