- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Az biztos hogy az Intel kimaxolta a 775-öt, jó lenne ha ma is egy foglalat alá ekkora időtartam lenne jellemző.
-
Vigilante
őstag
válasz
Silentfrog #44 üzenetére
Max annak üzlet, aki emiatt nem akar lap-ot meg RAM-ot cserélni!
De persze manapság max még egy 1366-os konfigba érdemes invesztálni!
i7 920 még mindig ott van a szeren 4C/8T.
Nah megy a 4.0 GHz lazán elérhető velük!
-
kromatika
veterán
A 840 EVO tetszik.Kiváncsi leszek a tesztekre.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Vigilante #39 üzenetére
Én nem nyúznám már ...
Egy 3870K APU 4 maggal,a hozzá való lappal 32 ezres/pont ma néztem az árat azért hozom fel ezt a példát/
3.5 Ghz-es megy általában mindenkinél .
semmivel sem rosszabb,és az idle fogyasztását össze sem lehet hasonlítani egymással,sőt egy kis játék is belefér ezzel.
Nem nagy üzlet már ennyiért Q9650-et venni.
/én biztos nem tenném,semmi okból kifolyólag/
(#42) Puma K .: Szerintem a c2d 8400 as volt a valaha legjobban felkapott cpu. Jó is volt az!
-
775..készletsöprés
valahol beragadtak a raktárban
-
Puma K
nagyúr
válasz
Silentfrog #38 üzenetére
Szép volt az... csak Q9550/9550s helyett E8400 aztán i5-750 lett.
-
Vigilante
őstag
Azért azt vegyük bele, ha itt vásárol az ember Q9650-et, akkor a tuning potenciáljáról is megbizonyosodhat a vétel előtt!
-
radi8tor
MODERÁTOR
A-Sola Aurora napelem cellája vajon mennyire strapabíró? Nem minden fotós bánik a táskájával úgy, mint egy törékeny hímes tojással.
-
szcsaba1994
tag
Ez a Toshiba nem tűnik rossz vételnek játékos szemszögből, de a Lenovo G580-nak a mai napig nincs alternatívája.
Nem értem, miért kell i5 mellé HD 4000-t hagyni -
Benyaking
aktív tag
A 2,5 hotswap racknek mi értelme van? Max 1t as vinyo van belolle és 2x annyi mint a sima...
-
korion
senior tag
ha Amd-re váltottál volna,akkor is lett volna ennyi gyorsulás!
5670 vs 7970
Ivy Bridge,stb..
A monitor maradt 1366:768? (bocs nem bírtam kihagyni!!!)
Én q8300 váltottam i5 2400-re (15 ezret fizettem a lap+procira)
és olyan nagy gyorsulást nem vettem észre!de ha majd "fillérek" lesznek a sata 3 ssd-k,na akkor majd észreveszem a gyorsulást! -
Ki kell szórni a beragadt árut...
-
devast
addikt
Nem rossz az acer A1, de ha már említettétek, szerintem érdemes lett volna írni az asus memopad 7 hd-ről is...
-
munky
őstag
Dettó. Akárhogy csűrtem-csavartam a dolgot, egy kétmagos LGA775 tokozású processzorról sehogy sem tudtam volna "jó szívvel" ugyan ilyen foglalatba illeszkedő négymagosra nyergelni. Inkább vártam, hozzádobtam a kerethez és vettem egy kisebb i5-öt. Az újabb és modernebb felépítés, jó sebesség és a garancia bőven ebbe az irányba billentette a mérleg serpenyőjét.
-
-
Kronos3000
senior tag
A memória árak...frászt kapom tőlük,halogattam a vételt amikor még olcsó volt,amióta drága más se kellene
Aki 775-ös procit vesz ennyiért,az megérdemli -
törölt tag
Az az univerzális töltő mi alapján állítja automatikusan a kimenőfeszt? Jók az ilyenek?!
-
KAMELOT
titán
válasz
#90933760 #20 üzenetére
Sehogy sem éri meg már sajnos! Én tudom mert LGA775-ről váltottam LGA1155-re. 10x gyorsabb a gépem.
(#19) Buvarruha: Könnyedén megy a fogyasztás is felfele.
EZ a baj a régi gépekkel.
Régi gépem E5200 + HD5670 + 3HDD.....IDLE 80W
Mostani gépem i5-3450 + HD7970 + 5HDD..... IDLE 74W
10x erősebb gép és még mindig kevesebbet fogyaszt. -
törölt tag
Használtan se. Tényleg csak annak aki szereti a gépét meg nem akar gépfejlesztéssel szenvedni, meg nem akar megválni tőle, de megérni neki se fogja csak időt húz vele.
Különben Q9650-et akkor se, Q9400 a "jobbik" megoldás, mert az elég "olcsó" ahhoz képest, kb ugyanúgy jól húzható, és csak a felezett L2 csonkítás van ami meg annyira nem gyilkos.
-
GIJoe
addikt
Én a Kabini lapokat, netbookokat hiányolom, tud róla vki vmit?
-
zoo8800
veterán
A C2Q árak láttán nem kaptam kedvet a fejlesztéshez
-
ZS3NI
őstag
840 EVO
-
3shae
aktív tag
A quad processzoron meglepődtem én már azt hittem hogy régen nem lehet kapni. Bezzeg amikor kerestem sehol nem volt..
-
pusszycat
nagyúr
Az univerzális töltőkről jut eszembe vettem egy Trust nevűt hát mit mondjak róla megy vele a hugi Dell Inspiron-ja csak nem tölti az akkuját, hogy mikkkk vannak.
-
echterion
nagyúr
Ó, régen mennyire szerettem volna egy ilyen procit, de sose volt rá keret. Most meg, hogy van rá keret, már a kutyának sem kell.
-
hallador
addikt
Igen sajnos megint beütött ez a hülyeség, ki a fenének kell ennyiért ilyen processzor. Ismét egy hülyeség.
Viszont jól néz ki az a Dell noti, de valahogy a HP Elitebook 2170P jobban bejön. A Lenovo X230 már nagyon nem az ami az IBM X széria volt. De ez a Dell valahogy nem tettszik....
Viszont azok az olcsó asus notik nem rosszak.
-
eight
senior tag
"mint ezek szerint amiért megkapni újonnan...."
Az Intel több mint három éve nem gyártott ilyen procikat, szóval az "újonnan" itt talán egy kicsit mást jelent. És ott van az is, hogy sokan nem is szívesen válnak meg a szeretett masinájuktól, és így eshet meg hogy az aprón eladni probálkozók (akik érthetően minél többet szeretnének kapni a méregdrágán vett portékájukért) meg szépen megfejik őket. Supply and demand is a bitch
-
törölt tag
Amúgy poént félretéve. Érdekes jelenség ez a 775. Az még semmi, hogy elmebeteg szinten túlárazott meg egyéb anomáliák. Na mindegy, aki teheti kerülje el messze... Csak tényleg olyan esetben érdemes rákölteni ha jól átgondolta az ember és egyáltalán nincs más alternatíva.
-
törölt tag
Jézusom, használtan ugyanannyit/többet elkérnek sokan a Q9650-ért, mint ezek szerint amiért megkapni újonnan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új SSD-ket, akciós RAM-ot, rengeteg notebookot és más apró érdekességeket mutatunk a hazai hardverpiacról.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest