Hirdetés
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Trooper82
üzenetére
Én Galaxy S8-ról váltottam (összetörtem a kijelzőjét). Annak a megjelenés utáni két évben sokkal több szoftveres nyűgje volt, mint most ennek a Xiaominak van - nekem az a kilences droidnál érte el azt a szintet, hogy elégedett voltam vele. Mostanra kiforrott úgy az S8, hogy már sajnáltam, hogy összetört, még egy évet adtam volna neki szívesen.
Most viszont nem érzem visszalépésnek a 8T-t, nekem egyedül a közelségszenzor, amit ilyen szempontból szoknom kell még, és ha az árát is figyelembe veszem, nagyon jó választás volt. Majd ha az 5G ára lejjebb megy, akkor veszek megint kicsit erősebb telefont, de szerintem az is xiaomi lesz most már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Windows 11
- Jövedelem
- Interactive Brokers társalgó
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Konteó topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi