Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Gondold meg, én Redmi Note5-ről váltottam (összetörött), nem igazán érzem előrelépésnek. Még mindig duplán van minden névjegyem, mert leszedte a gmailről a régieket, meg a SIM kártyán is rajta vannnak....Más a tárcsázó mint a régin volt, nem bírtam névjegyhez csengőhangot állítani....
Itt segítettek nekem is... De még mindig szívás. A tárcsázó névjegyzékében duplán van minden.
Most azt játszotta, hogy nem oldja ki az ujjlenyomatolvasó a telót... Csak sokadszorra, akkor sem mindig.Asszony szerint a sok kézmosás meg fertőtlenítés miatt (Eü. dolgozók vagyunk) "lemossuk" az ujjlenyomatunkat...
Egyenlőre kikapcsoltam, beleba...m a fiókba, lehet rendelek egy akkut a Nokia 3310-esbe (A régi, 2001-ben vettem), nem kínlódok ezzel. Majd ha lesz új android, azzal kipróbálom, addig félretettem, vagy ha járok olyan helyen, tetetek rá másik szoftvert, mert azt mondják más az Eu-s és más a globál..Azt sem tudom melyik az enyém, de a másikat rakatom rá..!
Szóval úgy érzem, hogy nem az igazi ez a xiaomi..Mintha tele lenne bugokkal, ahogy olvasom a fórumot, mióta megvan a teló, egyre jobban ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Mercedes topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest