Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Meg is kaptam a telefont, elsőre nagyon tetszik, ennyire olcsón egy ilyen jól működő telefon tényleg nem semmi. Még appokkal sem volt nagyon tele pakolva a legtöbbet le is tudtam törölni, van rajta fólia, és jön mellé tok meg gyors töltő, majd hogy nem lealázza az a52s-t amit ugyancsak ajándékba vettem, és pár hete azt tanulmányoztam 2 hétig.
Eddig egyszer nem akadt meg vagy indított valamit lassabban mint amihez hozzá vagyok szokva az s10e-nél, persze nagyon nem kínoztam, csak állítgattam. Kamerára még kíváncsi vagyok, de több mind elég lesz ez a teló, még én is boldog lennék vele, remélem az aksi bírja és nem melegszik majd.
Csekkoltam én is ezt a wifi sebesség problémát:
csak wifi 40Mbps, Wifi + Bluetooth 34Mbps, Wifi + Bluetooth 28-30Mbps
Az s10e végig 58/60Mbps bárhogy kapcsolgatomTud valaki segíteni miért nem megy a dupla koppos altatás? azt írja hogy csak akkor használható ha a default vagy a classic téma van aktiválva, de ez nem tudom mire vonatkozik. A témák appban kettő azonnal elérhető van Classic és Limitless a classic van aktiválva. A dupla koppos ébresztés az megy, de akárhogy püfölöm a kijelzőt nem akar aludni menni
Nem olyan buta már a miui mint 4 éve mikor elhagytam, persze azért még van pár dolog ami nincs megoldva, és fura. Én gesztusokkal navigálok, nem használom a gombokat, viszont így elbukom egy csomó opciót, pl jelenleg nem tudom aktiválni az egykezes módot, mert azt csak navi gombok hosszantartásával lehetne. Samunál ez is gesztusra van cserélve, nem értem itt miért nem, pedig egy ekkora ormótlan nagy tepsi szarnál, igen fontos hogy elérd a settings ikont, vagy bármit ami a kijelző tetején van.
Aod is tetszik hogy jobban testre szabható mint samunál, de nem értem miért nem tud állandóan menni, vagy legalább pár órát, de erről szóltatok, így tudtam előre.De ami a leginkább tetszik, az az oldalsó tapis PWR gomb, villámgyors, nem értem miért nem maradunk ennél amíg nem lesz ugyan ilyen gyors kijelző alatti, nekem is ez van egy sokkal drágább telón, és igaz hogy az 2019-ben jelent meg, de mára már pont ugyan olyan gyors ez is, szánalmasan lassú a samsung A52S fénnyel működő kijelző alattija, ami 2x ilyen drága telefon volt. Naponta legalább 100x oldjuk fel a telót, h a picsába nem ez az első és legfontosabb minden telefonnál, hogy kényelmesen és gyorsan ki tudd nyitni hogy kezdhessen bombázni a reklámokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Banggood
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SkyShowtime
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest