Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Megjött a telómra a 13-as frissítés.
-
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87 #588 üzenetére
A Samsung t jobb vagy van olyan márka ami jobb ebben?. Android vonalon
-
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #585 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha jól látom, akkor a Global ( Mixm ) megkapta az Android 12 / Miui 13-at.
-
Zslt5
csendes tag
Sziasztok!
2 hete jött meg 2 ilyen teló.
Probléma: vowifin kimenő hívás nem jön össze digi vezetékes számra.
Digi mobilra, más mobilra, más vezetékesre megy a hívás vowifin.
Ilyen gond másnál? Megoldás? -
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #579 üzenetére
13 lesz. Miui 13 van android 11 alapon (egyes típusoknál), Miui 12.5 android 12 alapon nincs is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #578 üzenetére
Köszi az infót
szerk: méretben mekkora "szokott" lenni egy ilyen nagy rendszerfrissítés?
-
tibaimp
nagyúr
Bocs a láma kérdést, de ez a "nagy 12-es/13-as Android verzió frissítés" hogyan fog történni?
Egyszer csak majd látom, hogy felajánlotta, vagy csak elkezdi magától, mint mikor a programokat frissíti? Illetve egy ilyen frissítés mérete, gondolom több GB lesz, akkor Wifi-n kezdi el a letöltést remélem. -
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #575 üzenetére
Már kint van pilotban hetek óta. Bármikor jöhet globalra, aztán még 2-3 hét az eu.
Az is gyanús, hogy 2 hónapja nem jött új 11 verzió, szerintem már a 12-re várnak. -
donbig
tag
Nemrég volt szó arról, hogy megkapja -e készülékünk az Android 13-at. Ezen a nem hivatalos listán is szerepel a 10S.
[link] Meglátjuk..... -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! A héten másodszor történt a telefonommal, hogy eltűntek a kihelyezett parancsikonok (weboldalakra mutatás, gyorshívások ikonjai). Találkozott már ilyen problémával valaki?
-
scyllarus
veterán
válasz
Jorgos8010 #568 üzenetére
Vastag TPU tok van rajta [link] , szinte mindent ezzel fizetek, gond nélkül.
Inkább a terminálokkal szokott gond lenni, mindegyiknek máshol van a chipje, meg van olyan, amit konkrétan hozzá kell érinteni, miközben a programba is be kell lépni, mert utasítások jönnek. -
donbig
tag
válasz
#558- ban linkelt tokom van, ebben van fém rendesen, mégsem tapasztaltam ilyen problémát pedig még kiflit is így veszek, szóval sokat használom...
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Szilikon (TPU) tokot használok, azzal nincs ilyen probléma.
-
Jorgos8010
friss újonc
Valaki találkozott olyan problémával ennél a telefonnál, hogy a tok leárnyékolta az NFC chipet így nem tudott vele fizetni? Állítólag ennek a modelnek gyengébb a chipje, vagy mi. Legalábbis ott ahol vettem, ezt mondták.
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Tegnap ki kellett vennem a telefonból az egyik kártyát, majd később vissza is tettem, azóta nem tudok egyedi csengőhangot beállítani.
Valakinek van valami ötlete? -
Szabó András
tag
Értesítések, Gmail (itt is be kell kapcsolni, de ez nem elég ,hanem), Alkalmazás további beállításai utána a kívánt fiók, és itt megint lesz egy olyan, hogy Értesítések, és ha nincs itt is bekapcsolva, akkor nem értesít és még az Értesítések kezelésében lehet állítani hangot, meg, hogy készenlétben is legyen-e stb. Jó egyszerű, és logikus, igazán felhasználóbarát.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Szabó András #562 üzenetére
És hol kellett még bekapcsolni, mert most így hirtelen, ha lelőnek, se mondom meg
-
Szabó András
tag
Kiderült, jól sejtettem, még máshol is be kellett kapcsolni az értesítéseket. Csak jó nehéz volt megtalálni.
-
Szabó András
tag
A problémánk, hogy hiába vannak bekapcsolva az értesítések, nem jön semmi a gmailből amikor email érkezik. Több helyen is be kellene kapcsolni, nem csak egy helyen? Ha igen, akkor hol?
Előre is köszi ha tud valaki segíteni.
Van amikor jönnek, de nem mindig. Szinkronizálás is be van kapcsolva. -
Zslt5
csendes tag
Sziasztok!
Cdla zenehallgatàs (type C) működik ezen a telón? Ha igen, akkor hogyan keltem èletre? -
donbig
tag
A topik indulásakor a legtöbb panasz talán a bekapcsolt wifi+bt+GPS-nél a rossz letöltési sebességre vonatkozott, ha visszaolvasol találsz róla információt. Nekem nincsenek az általad említett értesítési problémák. Ami hiányzik,az az értesítési led, hiába az AOD...Egyébként kiválóan működik, akksidő, töltés nagyon jó, nekem az NFC lényegesebb szempont volt, mint a hiper-szuper kamera. Ami a párod számára is fontos lehet, az a méret, a batár nagy készülékek között ez még elfogadható szerintem. Az előttem szólóhoz hasonlóan azt mondom, jó ár-érték arányú készülék.
-
tibaimp
nagyúr
A "messenger késve jelez" ez igaz, de ezt jelezte más Xiaomi/Honor készülékeknél is ismerős. Szerintem itt az a gond, hogy kilép a programból.
Viszont a Viber például nálam azonnal jelez, ott én még nem tapasztaltam késést.Szerintem ez a telefon igencsak jó ár érték aránnyal bír! OLED kijelző, 6/64GB, 5000-es akksi, gyorstöltés, ahhoz képest gyors chip, adnak hozzá mindent is a dobozban.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Párom szeretne ilyen készüléket de olvastam róla pár rossz dolgot (kamera nem túl jó, illetve a messenger viber késve néha fél nap késéssel jelez). Igaz-e ez? Mik a készülék hátrányai.?
Köszi
-
Sakira
tag
Szintén a 10 pro topicban kiraktak egy linket hogy a miui 13,5-öt kik kapják. Ott a 10s sehol nincs, se a nem kap listában, se a kap listában. Sehol nincs, érdekes
-
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #540 üzenetére
Jelen állás szerint, több forrásból ellenőrizve a 12 public teszten van és kap 13-at is.
-
aprokaroka87
nagyúr
Általában nincs konkrétan Android főverzióhoz kötve a miui.
Viszont ha ez az oldal valósan írja a dolgokat, akkor a készülék még Android 11-en van.
Miközben már jó ideje kint van az Android 12 is.Meg általában a Redmi-k csak 1 Android főverzió frissítés kapnak, Android 11-ről indult, Android 12-t még megkapja, vagy egyből a 13-at, bár az meg még nincs kész :D
-
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87 #538 üzenetére
Amúgy pontosan azt sem tudom, hogy a MIUI 12,5 melyiken alapul az Android 11-en vagy az Android 12-őn?
Ezek alapján kérdezem, hogy ha már szóba került a MIUI 13 melyiken alapul?Nem fűzök hozzá túl sok reményt de ha "felgyorsulna" a 2,4Ghz-es WIFI az már jó lenne.
Amúgy megkedveltem az AMOLED panelt, nem bántam meg, hogy végül ez volt egy fontos szempont, hogy ilyen telót keressek.
-
Cs1csó
titán
válasz
aprokaroka87 #536 üzenetére
Ácsi én a MIUI 13-at kérdeztem, az, hogy a MIUI 13 melyik android verzión alapul az most másodlagos.
-
Sakira
tag
válasz
aprokaroka87 #532 üzenetére
-
Sakira
tag
A 10 pro fórumán kitették hogy melyik telefonok kapnak Android 13-at. A 10s közte volt.
-
-
Cs1csó
titán
+1 nekem ugye a 60/20-as netem feltöltési sávszélét kihajtotta de a 60-ból csak 20 jött össze.
Emiatt tervezed visszaküldeni? (Engem annyira nem zavar, persze a jövőben majd erre is figyelek de egy 7 éves 2,4Ghz-es routerem de ha ez megpurcan akkor majd beruházok egy dual band-ra ami tudja az 5Ghz-et is)
Nekem nem nagyon van kedvem mert megvagyok ezzel a sebességgel is (akár egy 4K-s videót is simán visz wifi-n tartalmat letölteni pedig erre nem szoktam - filmeket stb. - mert arra ott a )Tegnap teszteltem le, a szomszédomnak 5Ghz-es router-e van (nem volt bekapcsolva az 5Ghze-es sáv bekapcsoltam) kapcsolódtam ott kihajtotta a szintén 60/20-as netet. Még amikor csak 2,4Ghz-en futott szintén csak 20/20 volt a sebesség.
Amúgy ha kikapcsolom a helymeghatározást és a bluetooth-t akkor van csak meg a 2,4Ghz-en a 20/20 amúgy csak 15/20 ez is érdekes.
Volt egy kis ingyen mobil internetem (telekom domino day) ott teszteltem mit tud a 4G-n: 100Mbit-el töltött le ami szintén bőven elegendő.
-
Bicsko
tag
Sziasztok! Nekem is lassú volt a wifi rajta, én először azt hittem a routerem dölődik, és vettem egy újat. Utána jöttem rá, hogy ebben a telóban 2.4 ghz-es wifin 20/20 a max sebesség kb, 5 ghz-en viszont akár 500 megabit felé is be tud menni. De megnyugtató, hogy nem csak az enyém szarakodik 2.4 ghz-en!
-
Cs1csó
titán
Sziasztok, nekem is lassú a wifim (a papíron 60/20-as ami most teszteltem egy Redmi 10-el és az "kihajcsa" de az enyém csak 20/20-at tud.
Erre csak az a megoldás hogy visszaküldöm gariba?
-
törölt tag
Olyan kérdésem volna,hogy valamelyik slot jobban "kezeli" a kártyát?
Családon belül, lehetséges maradna a telefon -
Cs1csó
titán
Nekem is hasonló gondom volt de most megint rendben van. Bár nálam az is gond volt, hogy amikor tárcsáztam egy hívást elsötétült az egész kijelző csak egy gesztussal sikerült "visszavarázsolni" a felületet és amikor a fülemhez emeltem nem sötétült ez a kijelző de most ez is működik.
-
Voice24
őstag
válasz
kovacss72 #511 üzenetére
Nálam is van gond a közelség érzékelővel, telefonálás közben többször "magához tér" a kijelző a sötétségből, pedig nem mozgatom a fülem előtt. De azt olvastam valahol, hogy ez több Xiaomi típusnál is gyermekbetegség, ezért valószínűleg garanciális hibába nem fér bele (bár nem próbáltam).
-
kovacss72
aktív tag
válasz
#65693184 #510 üzenetére
Jól teszed, ha visszaküldöd. ott valami hibás!
Én 1 hete használom, és ez az 1. 'Xiaomi' -m, aminek tökéletesen működik a közelség érzékelője. (Előtte Mi A2 lite, Redmi Note 8 és Redmi Note 9 Pro voltak.)
Wifi nálam (az én otthoni környezetemben) 200-300 mbps -t tud és a mobilnet/térerő kezelése is határozottan ennek a legjobb az előző 3 után. -
törölt tag
Nekem a héten érkezett meg ez a csoda .
Proximity szenzor hol működik , hol nem , ez egy agyrém .
Wifi és mobilnet kezelése gyenge .
Gyorsan vissza is küldöm . -
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
A fiam ma lenyírta a füvet, és mivel oda is vinni kel azt a qrva telefont (Redmi Note 10 Pro)
alá esett a fűnyírónak, és fazonra szabta!A Redmi Note 10S lehet alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete