- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Meg jobb ha nyitva van márt bármi okból balul sül el valami akkor lehet orvosolni.
Ugyan úgy frissül OTA-n mit az EEA vagy a Global ha ott kiadják a frissítést.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz policecars #995 üzenetére
Azt nem tudom, szerintem igen mivel telefon számmal is regisztrálva vagy, de ez csak én gondolom.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz policecars #992 üzenetére
A Bootloder nyitásra várnod kell (168 órát) addig ne lépj ki a Mi fiókodból mert akkor újra kezdi a számlálást.
-
bubus66
nagyúr
válasz policecars #985 üzenetére
Szia Milyen váratlan akadály?
Bootloder nyitás
Fastboot ROM letöltése
A Miflashtollal telepítésA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Szia igen K&H működik, ezt használtam én is, a többit nem használom. És miért nem működne van rajta google ugyan úgy csak kevesebb google szemét van benne. Viszont a Közelség érzékelőn azt vettem észre, hogy sokkal jobb volt. Ugyan úgy Globál ROM csak a Régió más.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia próbáld meg ezt (True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder) én meg is vettem, és használtam is egy darabig utána próba képen feltettem az Indonéz ROM-ot és abban alapból benne van és működik is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem használok ilyesmiket, de itt több segítséget kaphatsz talán: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
Xiaomi 13T
-
makoss
veterán
válasz Viktor0610 #980 üzenetére
Ettől féltem ha telefont cserélték, minden más, vagy rosszabb lesz
És tudol olyan appot ami ingyenes, felveszi a beszélgetést?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MODERÁTOR
-
makoss
veterán
Üdv!
A telefonbeszélgetést hogyan tudom felvenni?
A Redmi Note 3 Pro beállításaiban benne volt, de a 10 Pro alatt nem találom.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
policecars
csendes tag
válasz Viktor0610 #975 üzenetére
Köszi, a tok Nilkin lett, fóliából rendeltem kettő relatíve olcsóbbat.
-
MODERÁTOR
válasz policecars #974 üzenetére
Én fóliából Nillkint vennék, tokból szintén Nillkin, esetleg Spigen vagy Ringke.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
olloczky
senior tag
válasz policecars #971 üzenetére
Gyárilag úgy jön, hogy van rajta üvegfólia, nekem semmi bajom nincs vele mint kijelzővédő, viszont az előző samsung telómon nem használtam fóliát így kicsit még mindig szokom, hogy egy leheletnyivel több erővel kell hozzányúlni a képernyőhöz. Illetve egy átlátszó szilikon tok is jár hozzá ami szintén nagyon jó, mert a töltő csatlakozónál kis pöcök van, amit töltéskor ki tudsz nyitni, de alapból zárva van és nem megy bele kosz.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
policecars
csendes tag
Megrendeltem én is a telefont, szeretnék tippeket kérni, kinek milyen védőüveg vált be vagy melyik az, amelyiket inkább kerüljek?
-
sjozsika11
csendes újonc
Valaki próbálta már az SVplayert (interpolációt használó videólejátszó) rajta? Érdekel mennyire bírja a SoC, akksi? Mennyire melegszik illetve merül tőle? Ez helyettesítheti a MEMC technológiát, ami pl. a poco F3-ban benne van? Redmi note 9-en próbáltam. Szépen futottak rajta a filmek 60 fps-el, viszont nagyon melegedett.
-
banda1981
aktív tag
A Global Stabilosoknak nemsokára jön frissítés......link
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
atosan
veterán
válasz vincotte23 #955 üzenetére
Volt Note 9 prom, nem tartom jobbnak ennél. Wifivel semmi gondom, majdnem olyan jó mint a Huaweieknek. AOD-ot nem használom óra miatt, de míg nem volt órám, addig sem voltam haverja, még Samsungon sem. Akksi 60 Hz-en 6-7 és fél óra kijelző idő. 120 Hz-en 4 és fél max 6 óra, de ez ezzel jár.
Maine Coon
-
makoss
veterán
Üdv!
Lenne egy jó pár kérdésem a telót illetően:
1. hol találok a képi, videó beállításokról leírást? mert ami a telón vannak rövidítések nem mondanak sokat...
2. Melyik az az ingyenes app amelyikkel gyorsan tudok fájlokat mozgatni vezeték nélkül?
A régi telón az AirDroid van.
3. Mivel nem túl stabil a kezem, tud valaki elfogadható áron gimbalt?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
tonyrulez
őstag
válasz vincotte23 #955 üzenetére
Annyi szent hogy amint tudok váltok custom ROM-ra, már csak a rendes AOD miatt. Kamerán Gcam sem segít? Nekem egyelőre még a telefon sincs meg.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
atosan
veterán
-
MODERÁTOR
-
atosan
veterán
válasz Viktor0610 #957 üzenetére
Azt hol lehet? Többi értesítési hang maradt gyári? Messagesen belül nem találtam opciót. Nekem is mindig néma, óra jelez, már nyagyon megszoktam.
Maine Coon
-
MODERÁTOR
-
atosan
veterán
Üdv,
Kollégám is ilyen telót vett. Segítettem neki az sms hangot egyénire állítani. Mivel szabad idejében sokat bütyköl, asztalra van téve a telefon, ezért egy elég hosszú sziréna hangot használ sms hangnak, ezt szokta meg az előző telókon is. Ezzel az a gond, hogy mikor lenémítja a telefont majd vissza, lejátsza ezt a szirénát. Ilyen esetekre kellene az eredeti értesétési hang. Külön be lehet valahogy állítani az sms hangot? Én csak úgy találtam, hogy értesítési hang, de akkor minden erre változik.Maine Coon
-
vincotte23
tag
Hát srácok... 2 hete használom a készüléket. Volt Redmi Note 2,3,5,6,8,9 és most a 10 Pro. Azt kell mondanom,hogy a 8-as és a 9-es is jobb készülék nála. Az akksi érezhetően gyengébb,a wifi botrányos,a kameráról sem dobok hátast,gagyi az AOD funkció. A kijelző tényleg jól sikerült,tetszik hogy sztereó,de ezeken kívül egyenlőre semmi pozitívumot nem tudok mondani.
Nektek mi a véleményetek róla? Jöhet pro-kontra. -
htctopaz
tag
válasz Viktor0610 #953 üzenetére
Úgy próbáltam, a sokadik próbálkozás végre sikerrel járt. Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
htctopaz
tag
Sziasztok! Redmi Note 10pro telefont használok, ez a negyedik xiaomi telefonom. Atlz első hármat Kínából rendeltem, simán ki tudtam nyitni a bootloadert. A mostanit a Telekomnál vettem, de semmi nem utal rá, hogy köze lenne a telekomhoz. Viszont a fejlesztői menüben nem engedi összerendelni a fiókomat, így nem tudok továbblépni. Tudna valaki segíteni?
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz Viktor0610 #940 üzenetére
Köszi!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
FeZ...
aktív tag
válasz Nundee K. #938 üzenetére
Itt álítottam be én is amiket akartam, aztán .... semmi. :-(
De ahogy a kettővel ezelőtti hozzászólást olvasom, úgy látszik ezek a dolgok teljesen rapszódikusak, van akinek megy ez, másiknak meg az. Nálam pl. a Led Blinker működik.
Meg hívásrögzítésre is megy a Cube ACR, miközben meg másoknál nem megy.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
vincotte23
tag
Nem tudom működésre bírni a LED Blinkert.... Elvileg minden be van állítva és megadva az engedélyek...
-
makoss
veterán
Üdv!
Hogy lehet beállítani ezt a %-os töltés kijelzést, hogy ha megnyomom a bekapcsoló gombot, nem feloldást, ezt mutassa?
[link]Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
FeZ...
aktív tag
válasz Nundee K. #919 üzenetére
Érdekes program. Az importálás sikerült azzal a letöltéssel, amit mondtál, még egyszer köszi , de sajnos nálam csak az e-mailre, Facebook-ra és Viber-re jövő értesítéseknél működik, hívásoknál és sms-eknél nem, pedig az lett volna a legelső szempont. :-( Igaz, más hasonló programok se működtek, pedig nagyon szerettem volna egy ilyen szolgáltatást.
-
Indian74
senior tag
-
Indian74
senior tag
válasz ANDROID??? #926 üzenetére
Most 22 x 2661 Ft-ért tudnám megvenni...Magenta csoportban vagyunk...
NAGYPAPA
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani ehhez a telefonhoz nagyon erős tokot?
autószerelő vagyok elő elő foruld hogy leesik kicsúszik a telefon.
Korábban használtam lovemei, otterbox defendert és legutóbb spigen tought armort.
Mi most a megbízható javasolt?
Köszönöm szépen
Üdv
Songo -
tonyrulez
őstag
válasz vincotte23 #895 üzenetére
Redmi Note 9 Pro-ban a széleslátószögű kamera 8MPx-es, nem értem hogy 64-re váltva (ami a sima kamera mérete) hogy mehetett át széleslátószögbe.
Max annyit tudok elképzelni hogy alapból nem 4:3 hanem 16:9 képarányban fotóztál, ami ugye levág alul felül a képből, 64-re váltva pedig átmegy 4:3-ra. Vagy nem értem.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
nyirog
tag
válasz vincotte23 #916 üzenetére
Na várj, a széleslátó kameraszenzor 8MP felbontású, annál nagybbat nem tud. A Note 9 proban is 8MP volt a széleslátó, szóval most nem is biztos hogy értem a kérdést
-
ncc1701
veterán
No. Este 10 körül csucsukáltam be, kb rögtön jött rá egy mail, úgyhogy az aod miatt hajnal 3 körülig becsippantott 10% akkut. Akkor töröltem az értesítést, reggel 6-ig nem merült semmit. Holnap újrapróbálom, hátha nem jön éjjel email.
-
CortezX
aktív tag
válasz ANDROID??? #914 üzenetére
Nekem csak gyenge térerő esetén merül jobban a megszokottnál. Barátnőm P30-a viszont rendszeresen produkál bezárt alkalmazások mellett is brutál merülést (pl hétvégén 30%-ról 0-ra 2 óra alatt) ugyanazon környezetben.
-
MODERÁTOR
válasz vincotte23 #916 üzenetére
A Pro módban biztos, kiválasztható az összes.
Illetve a kamerában szokott lenni egy ilyen "gomb" sor, ezzel is a kamerák között vált (az egy alatti szám az ultraszéles).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz ANDROID??? #914 üzenetére
Sok mindentől függ a merülés mértéke.
Az lehet, hogy "semmilyen alkalmazás nem fut", de a háttérben ezer app lehet, ami meríti a telót közben. Plusz a térerő milyensége is számít, stb...Xiaomi 13T
-
Matej
tag
válasz Dimond G #906 üzenetére
Nekem nincs okosórám és így is simán merül 9-10%-ot éjjel, úgy, hogy minden ki van kapcsolva (ok, nem repülő mód).
Sőt, visszanézve még több is.
22.00 100%
06.00 84% wifi, mobilnet kikapcsolva, semmilyen alkalmazás nem fut.
20.00 43% Nap közben bekapcsolt wifi, majd mobil net. 2 telefonhívás, csetelés.
8.00 22% wifi, mobilnet kikapcsolva, semmilyen alkalmazás nem fut.MaTeJ
-
nyirog
tag
válasz vincotte23 #910 üzenetére
Igen, nálam is így van a kamera
-
vincotte23
tag
A kamerával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Érdekel,hogy másnál is így van-e?
-
Matykoh
tag
Sziasztok! Van valaki másnak is problémája az android autoval? Összedugom, de mintha a készülék és az autó nem látná egymást. Más redmi készülékekkel (Note 8T, Note 9 Pro) tökéletesen működött a kocsi.
Egyszerűen ötlettelen vagyok. -
Dimond G
senior tag
Nekem volt Mi 10T Pro-m és azzal összevetve hasonló használattal elmondhatom, hogy a Redmi N10 pro-nak rossz az üzemideje! Mért is jelentem ki ilyen könnyen?
Mert mind a két telefonra ugyanazok az appok voltak fent és ugyanúgy volt beállítva. De ami nagyon szembetűnő volt, hogy az RN 10 Pro éjjel 9%-ot fogyaszt, a Mi 10T Pro viszont csak 3%-ot!
A RN 10 Pro-t használom és hiába az 5 ezres aksi, 2 teljes napot a laza használatommal alig bír ki! Szerintem a rom lehet a ludas...bár nem vagyok ebben olyan nagy guru, mint mások... -
cs_dy
tag
válasz Viktor0610 #898 üzenetére
Valóban. A kékfény szűrő ment felé.
AMD RYZEN 5 5600, 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX 3060 TI
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Napelem
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...