Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #1006 üzenetére
Bocs a Leírás link lemaradt.
Itt van egy leírás nem is kell telepíteni a TWRP hogy hogyan kell én azt használtam, és működik.
Forrás Cunaja
-
bsanzika
tag
Tisztában vagyok vele, hogy létezik újabb verzió, amit nem egy oldalról le is lehet szedni, ezért írtam oda, hogy OTA, mert a kérdés is arról szólt... Az pedig szerintem a kérdezőnek érthető volt, hogy a Telekomhoz milyen kötődése van a telefonomnak.
De köszönöm szépen a kiegészítést.
-
icewatch
újonc
Szia! Lenne egy kérdésem feléd! Neked a telefon, mióta frissítetted 12.5.2.0-ra neked nem laggol, akad a rendszer? Mivel én 2 héttel ezelőtt felraktam ugyan ezt a verziót, és a telefon teljesítménye nagyon lecsökkent. Lehet azért történt ez, mivel az a verzió még béta volt. Most a 12.5.1.0-ás verzió van fent nekem, nem tudom, hogy frissítsek-e vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest