- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omis
senior tag
hello mindenki akinek ilyen telefonja van,
be lehet kapcsolni gyárilag a vakut hogy villogjon értesítésre (mobil hívás messenger ,sms stb)?
Köszi. -
Joc24
tag
Sziasztok,
Gcam-ot próbálta már valaki? -
-
Az OIS szokott zörögni. Ha már nem zörög bedöglött.
De egyébként nincs más mit rázogass?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Omis
senior tag
Hello, nektek is zörög valami a kamera körül?...nem volt le ejtve sem semmi.
-
coyotex
tag
Ilyen
-
coyotex
tag
valaki tudna segíteni hogy hol állítsam be hogy csak az egyik sim kártya névjegyeit mutassa? Most mutatja mind a két sim telefonszámait plusz a google-ba mentetteket is.
-
haypro
senior tag
Ezért érdemes az áfacsaló szürke-fekete sugni GSM-eket kerülni, ott garancia csak vásárlás előtt létezik.
A Mi9 egyébként jelentősen erősebb hardveresen, (+50+80%-kal), valamint a széleslátó kamera is jelentősen jobb, plusz zoom lencse egyáltalán nincs a Note 10 Pro-ban.
Az utóbbi akkuban, kijelzőben és hangerőben lehet jobb, de majd tapasztalod.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Agyrák666
aktív tag
85-ert jo vetel volt ez a megjelenes napjan.
-
Omis
senior tag
válasz PowerBuldog #73 üzenetére
Bocsi benéztem 😆12.0.15 van rajta hát ez ilyen.
-
Nyiaz
aktív tag
-
clay07
csendes tag
válasz Donki Hóte #67 üzenetére
Igen, bekapcsolt AI-val készültek
-
veterán
-
clay07
csendes tag
Töltöttem fel 3 képet. Ahogy írtam az előbb szerintem szép képek, jó rájuk nézni. Aki nem MobilGeek az nem nagyon talál hibát bennük.
Ebben az árban nehéz jobbat találni.
https://fototrend.hu/foto/clay07/img_20210421_154627.html
https://fototrend.hu/foto/clay07/img_20210417_093732.html
https://fototrend.hu/foto/clay07/img_20210421_145425_2.html -
clay07
csendes tag
Néhány hetes használt után Én is nagyon elégedett vagyok. A kijelző és kamera túlmutat az ár kategórián. Mind a kettő nagy előre lépés az előző Redmi Note szériához képest. Főleg a kijelző ami lenyűgöző, nem csak annyi hogy AMOLED hanem azon kijelzők között is magas szintet képvisel. Mi 9T-ről váltottam, aminek nagyon szerettem a kijelzőjét de már néhány perc használat után is látszik hogy a Note 10-ben sokkal jobb kijelző van. Nagyobb a fényerő, jobb a betekintés, szebbek a színek, nagyszerű rajta tartalmat fogyasztani.
12 megapixelen a kamera is jobban teljesít a mint a hasonló árú mobilok. Nagyon szép, látványos képeket lehet vele készíteni. Néha túl szaturál de AI kikapcsolásával már azzal sincs gond.
A rendszer sebességgel sincs semmi probléma. Minden nagyon gyors és gördülékeny, köszönhetően a 120 hertznek, akadással nem találkoztam. Pedig eleinte eléggé meghajtottam, multitasking közben sem volt gond. És a sebesség akár még tovább is javulhat ha megérkezik rá a 12.5-ös MIUI. Ebben is jobb mint a 9T.
Játékra nem használtam, ott azért biztos kijön az előnye az erősebb prociknak.
Az üzemidő itt nagyon jó de az nem meglepetés, a Redmi Note telefonok mindig erősek voltak benne.
Az is fontos hogy a nagy aksi ellenére nem nehéz a készülék. Kényelmes kézben tartani akár hosszú időn át is. Jóval könnyebb mint a Redmi Note 9 Pro.
Ár érték arányban nagyon jó választás. -
jimmedly
senior tag
Az akkustadtban a cella készenlét és a xiaomi akriválás szerintem kicsit sokat fogyaszt.
A cella készenlétet még el is fogadnám, de a xiaomi aktiválást nem tudom korlátozni.... -
Pystyke
tag
Megadta magát a MI9-em
(Tápegységcsere, 16 000ft,
2 év teljeskörű garival vettem, csak megszűnt a Kingtel)
És gyorsan kellett telefon,
Pont ugyanezt a kivitelt vettem meg...
Vicces, hogy hamarabb megvolt a teló, mint a mobilarénás teszt...
Nekem pont, hogy hiányzik a vezetéknélküli töltés!!!
(annó pont ezért lett MI9)
De csak ezért az egy funkcióért nem vagyok hajlandó MI11-et venni...
Főleg annyiért...
Majd meglátjuk azt a kamerát,
Ha a MI9 szintjét hozza, nem lesz gond vele...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
huberpe
aktív tag
a kijelzől tud dc dimming-et? erről nem esett szó a tesztben.
-
Lomha 8V
addikt
"sok értelme nem lenne melléjük pozicionálni egy harmadikat."
Szerintem pedig pont ez a cégcsoport képes akármennyit is egymás nyakára tenni. Tényleg jó lenne valami következetesség. Most vettem új telefont, nagyon akartam Xiaomi-t vagy hozzá tartozó márkát, mert rengeteg ilyen kütyüm, készülékem van. De egyszerűen mindenhol volt valami kompromisszum, még a csúcsmodelleknél is.
-
szkaroly
senior tag
válasz Luck Dragon #49 üzenetére
Notebookcheck wifi tesztjén a hasonló árú konkurencia mögött van:
Poco F6
-
novinyul
veterán
válasz Luck Dragon #42 üzenetére
Mert azt majd jövőre hozzák be. Most jelenleg is van elérhető áron 5G-s telefonjuk(MI10T széria, MI11lite, Poco F3) Na meg még az 5G-s hálózat nincs annyira kiépítve hogy ez még a Note szériában égető lenne. Wifi amúgy hibátlan benne.
Bandris: erőben a Poco F3(Snapi 870) durván veri a többit, de a 11lite sem egy gyengusz telefon(Snapi 780G) kevés játék esetén meg a Note 10Pro(Snapi 732G) is nagyon jó választás. Méret és súly győztes a 11lite, szinte pehely könnyű a telefon. Kijelzőben szintén jó a 11lite közvetlen mellette az F3 majd a Note 10Pro.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
bandris90
csendes tag
Közeljövőben a Mi8-am akarom lecserélni.
Poco F3, Mi11 5g lite és eközött kattogok. Eléggé hasonlóak mindegyiknél van némi pro/kontra, és egyiknél sem érzem azt hogy ez kell, kivéve az elején amikor még csak a speckot néztem 🤣 -
őstag
Mert még drágább lett volna egy 5G-s lapkával. Így is elég nagy olló nyílt az alap és Pro modell között árban. Aztán persze nem lehet kizárni, hogy később lesz belőle egy 5g-s verzió, bár ott van a Mi 11 Lite meg a Redmi K40/Poco F3 ezen szegmensben, sok értelme nem lenne melléjük pozicionálni egy harmadikat.
-
janeszgol
félisten
Tokre igazad van. A ceg palettaja 150k alatt kaosz. Tobbszor is felmerultek itt igenyek, es mindig szembejott, hogy:
1, amoled vs ips
2, kulonbozo SoC
3, kulonbozo kameras felhozatalTehat barmelyik ket telo kozott dontesz, a fentiek valamelyikevel talalkozol. Ebbol a legegetobb problema az elso. Barmilyen igenyed van, elojon az, hogy kijelzotechnologiat kell valassz!
A Xiaomi elindult a lejton.
-
novinyul
veterán
-
-
Golyo69
senior tag
Otthon elsőre 300/300-at mertem wifin. Nem is próbáltam többet..majd mérek még
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
tonyrulez
őstag
Üdvözlendő a GCam a tesztben, mert azzal mindig jobb fotókat lehetett lőni mint gyári szoftverrel (legalábbis Note3 és Note5-ön így volt). A GCam tudja használni az összes szenzort? Mert korábbi Note szériákon csak a főkamerát értem el vele - bár lehet ez csak az adott gcam port hiányossága volt.
AOSP ROM-al bizony jó kis telefon lenne. De azért a 2/3-ába kerülő Poco X3 NFC, ami ezek szerint jobb képeket lő, kicsit bezavar a képbe. Lényegében ugyanaz a 2 telefon, egyedül az IPS és a hibrid SIM tálca az eltérés a Note-hoz képest, és mégiscsak 40ezerrel olcsóbb...
4 8 15 16 23 42
-
Nyiaz
aktív tag
1,5 hete használom, se wifi, se kijelző problémát nem vettem észre.
Ja, és mást se... -
exedoc
senior tag
Két hete használjuk már sszonykával együtt. Szépen egybevan minden, picit tényleg lehetne jobb a kamera, és az értesítési led is hiányzik, ezen kívül pöpec. Úgy gondolom 120 ezer pénzért bőven jó.
-
SkiDev
őstag
Realme X2 Pro Nem lenne akkora gond az IPS sem 80-ért abszolút jó vétel, viszont ugyanilyen a főszenzorom, és hát kivilágításkor szerettem volna hosszú záridővel jó kis fotókat lőni, de mosott, bemozdult képek voltak állvánnyal... Bíztam benne, hogy egy nagyobb kamera (nem csak mpx-ben) jobb lesz, de nem győzött meg. Írták sokan az F3-at, bejövős készülék, de a jack és a szenzor miatt kiesik. Kicsit keveslem adatok alapján azt az 1/2'' -os méretet.
novinyul: Kerestem fototrenden keresőben, de nem találom.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Szuper lett , komoly lépés ez a note szériára nézve . Ellenben nem értem ha már Pro akkor miért nem sikerült egy 5G-t is hozzá társítani mert ebbe illene igazán . Ha 5G-s szeretnék ebből a szerbiából akkor egy különálló más specifikációval megáldott példány lesz az ember előtt , ez olyan nyehhh...
Tesztben nem láttam , de nagyon szereti a Xiaomi a fényérzékelőt nem jól beállítani , vajon itt is tetten érhető ?
Gyenge WiFi modemért nagy kár , egy okostelefonnak az egyik nagy lelke . Bár kárpótolhat a szép szine míg megtalálja a hálózatot .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
batai15
félisten
Mondanám hogy Best Buy ,csak házon belül sok a konkurencia, szoftveres támogatás oldalról meg nulla szinte a gyártó már .
Kissé unalmas már maga a gyártó is ezek miatt . -
Arween
senior tag
-
coyotex
tag
Hogy lehet beállítani hogy az Always on Display mindíg látható legyen?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nagyon jól áll neki ez a szín, a Xiaomi mostanában eltalálja a dizájnt.
-
Lomha 8V
addikt
Hát nem tudom, furcsa nekem, hogy ez ajánlott lett. Elég sok a "de".
-
Bagoly01
senior tag
válasz Donki Hóte #17 üzenetére
Mi 11-et választanám.
-
veterán
No, megvárom még a Poco F3-at, meg a Samsung A72 5G-t, aztán eldöntöm, hogy milyen telefont vegyek.
Eredetileg Mi 11-et akartam, de annyira rosszakat írnak az üzemidejéről, hogy lemondtam róla
Maradt versenyben a Redmi Note 10Pro, a Poco F3 és a Samsung A72 5G.
Igazából egyik sem tökéletes, mindegyiknek van előnye és hátránya, szóval lehet, hogy esztétikai alapon fogok dönteni (de akkor ugye visszajön a versenybe a Mi 11, mert vitathatatlanul az a legszebb közülük )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
haypro
senior tag
A kamera (ebben a tesztben) egyértelműen csalódás. Érdekes, sehol máshol nem mondták, hogy az X3 jobb képeket lőne a főkamerával, sőt.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
jUUh
addikt
Amennyire én tudom, a technológia ilyen. A 120hz + AMOLED paneleknek ez a karakterisztikája. Állítólag Pixel-eknél, S20,21-nél, OnePlus-on, még iPhone-on is van. Más kérdés a gyakoriság előfordulása, nameg, hogy mennyire javítják szoftveresen, ugyanis bizonyos szintig lehet.
Samsung Galaxy S23+
-
UdiAti
csendes tag
Ez az elszíneződés viszont nem túl jó hír. Nekem volt tőlük (többek között) Note 8T-m - hát nem voltam felhőtlenül megelégedve a kijelzővel, időnként eléggé "szellemképes" volt (világos tartalmaknál lehetett látni még jó darabig az előző képernyő tartalmát; leginkább a főképernyő ikonjai köszöntek vissza) vagy mi fene. Note 5-nél szintúgy belefutottam ilyenbe (bár az csak rövid ideig volt meg). Úgy tűnik a kijelzőiknél rendszeresen vannak problémák...
[ Szerkesztve ]
-
UdiAti
csendes tag
Nagyon tetszetős készülék, jópofa ez a fan festival kiadás is. Tényleg megérdemelte a plecsnit. Viszont csak a kerete műanyag; a hátlapja ugyanúgy üveg, nem? ("A műanyag ház mondjuk kifejezetten csúszós lett, úgyhogy érdemes a mellékelt tokot ráöltöztetni, amitől persze a 164 x 76,5 x 8,1 milliméteres és 193 grammos, amúgy is kétkezes jószág még terebélyesebb lesz, a fogás viszont stabilabb. Az összeszerelés makulátlan, a megjelenítőt Gorilla Glass 5 üveglap védi")
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik, bár f3 jobban
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
SkiDev
őstag
Kicsit én is többet vártam a kameráktól, mióta megjelent azóta vártam a tesztet, de most kicsit meginogtam, hogy le akarom-e cserélni a Realme-met... Pedig azért sok mindenben előrelépés lenne.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
WhiteWalker
nagyúr
"WiFi modem (802.11a/b/g/n/ac, Direct, HotSpot): több routerre kapcsolódva is a szokásos letöltési sebesség felét kaptam, feltöltésnél pedig annál is kevesebbet"
Ezzel most akkor mi van? Szoftveres gond, ha igen akkor javitják , ha nem akkor így marad mig elhalálozik a készülék??Xiaomi , menj haza , részeg vagy...
-
jUUh
addikt
válasz Zsoleszhun #4 üzenetére
Én is azt jósolom.
ON: Szürke tartalomnál (pl.: Chrome lapok közötti váltásnál) 0-10% közötti fényerőnél látható ún. green tint, tehát zöldes elszíneződés? F3 és RN10Pro-s csoportokba nagyon sokan jelzik, főleg F3-nál.
Samsung Galaxy S23+
-
novinyul
veterán
válasz Zsoleszhun #4 üzenetére
Ma megyek érte de ott a kamera lett vissza fogva. Viszont ha az A3 szintjét hozza(Gcam) akkor egy rohadt jó ajánlat a Xiaomi részéről.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Nekem a Mi 11 Lite tetszik, olyan kis vékonyka. És csak 159 gramm a Mi 10T amit vettem meg 230 Most tudnám értékelni a 159 grammot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
jUUh
addikt
Kíváncsi leszek az F3 tesztre.
Különösen ajánlott?MIndenesetre Note 10 Pro-t is elfogadnám, főleg, hogy már most van rá TWRP, AOSP romok.Samsung Galaxy S23+
-
Richoo44
aktív tag
Hát, mikor megvettem az X3-at akkor jelent meg az teló.Hat örülök hogy akkor megvettem,azt hittem kamerában nagyobbat guríta 10 pro, így nyugodtság van.A teszt remek,köszönjük!.Túl nagy volt az elvárás a 108 Mptől.
Richo[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...