Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Landsmann

addikt

válasz Meggyi001 #527 üzenetére

A redmi 6-oson régóta használom a Vellis Auto Brightness appot, tökéletesen működik. Amikor behozták rá a 9-es Androidot, utána használhatatlan lett az automata fényerő. Nappal nem is volt gond, de félhomályban, teljesen sötétben totál levette a fényerőt. Állítólag tanulna, vagy tanítható lenne a működése. Hát nekem 4 hónap alatt semmire sem sikerült megtanítani. Akkor raktam fel az említett appot. Feltettem a 9-esre is, de sipákolt is, hogy nem erre az Android verzióra készült, nem biztos hogy jól fog működni. ÉLs valóban nem. Gyakorlatilag ugyanolyan szerencsétlenül működött mint a gyári. Le is szedtem. Van egy beállítás a Megjelenítés, Kijelző fényerő menüben. Olyan van, hogy éjszakai módban a kijelző fénywerejét vegye minimumra. Namármost, itt nincs semmi ki vagy bekapcsolható dolog, hanem egy csúszka van. MIndegy hova állítom, egy idő után akkor is szinte minimumra veszi a fényerőt. Úgy látiom, akkor ezt a 10-es Androidban sem sikerült javítani, pedig nem igaz, hogy nem tudnak róla, hogy tulajdonképpen használhatatlan. Android 8-on tökáéletesen működött még. Másik dolog ez az Éjszakai mód. Na, hát ilyet viszont nem is találok a telefonban. Hacsak arra nem gondolnak, hogy a naplemente utáni időszak, amihez be lehet kapcsolni az olvasás módot. Ezzel kissé melegebbé téve a kijelző színét.

Új hozzászólás Aktív témák