Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell
üzenetére
Köszönöm a szuper tippet
, nagyon kezdek elcsábulni, főleg a 256/12 kék változat miatt. Pedig most az euro is el van szállva, de szerintem időtálló hardver lehet ez is... Kérdéses a szoftver része... Realmi ui nekem szerintem jobban fekszik mint a color os, főleg a oneplus után. Leginkább eddig is ez tartott vissza a vásárlástól... Neten nem találok egy normális összehasonlítást...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nagyon kezdek elcsábulni, főleg a 256/12 kék változat miatt. Pedig most az euro is el van szállva, de szerintem időtálló hardver lehet ez is... Kérdéses a szoftver része... Realmi ui nekem szerintem jobban fekszik mint a color os, főleg a oneplus után. Leginkább eddig is ez tartott vissza a vásárlástól... Neten nem találok egy normális összehasonlítást...