- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Habi
csendes tag
válasz
Petya25 #6255 üzenetére
Nekem is feljön a karácsonyi akció, de ugyanúgy nem csinál semmit, továbblép. Én is úgy emlékszem, hogy ha megvolt a kocsi, azért berakta, hogy "owned". Az is igaz, hogy a képen szereplő autók megvannak, azok mind challenge-ben szerezhetőek voltak.
Én is telefonon VPN-ezek. Én sem értem, hogy nekem miért, de működik. Gyári android 6.0.1. Nekem rajta van az egész játék. Igazából nálam csak szabadidő kérdése a szerezhető mennyiség, de 100-200-at igyekszem összeszedni átlagban naponta.
-
Satariaaa
tag
válasz
Petya25 #6255 üzenetére
Sajnos nekem teljesen lényegtelen, hogy mivel mit csinálok. A maci is meg volt, meg mondom minden, amit itt felsoroltatok, meg amit saját fantáziámmal találtam. Tök lényegtelen, hogy mit állítok, az is, hogy wifin játszok e, vagy mobilneten. Nincs reklám! Addig volt, ameddig UK-ba voltam, emiatt gondoltam a józan paraszti eszemmel, hogy a régióbeállítást kezdem el buzerálni mind Apple ID, mind telefon vonalon, de ez sem oldotta meg... Egyébként vagyunk facebookon egy csoportba páran és bizony senkinél nem látni napi 40-60-100 reklámokat, pedig tényleg vagyunk egy páran. És igen vegyes a felhozatal a hardverek terén, mindenki más és más eszközt használ. Az a napi 60-100 magyarra lefordítva 4-5, ha nem szűnik meg úgy, ahogy nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Horgász topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest