Új hozzászólás Aktív témák
-
jon_snow
csendes tag
válasz
Synthwave #79 üzenetére
ja, Bps korabban 518-at hasznalt.
A driverek pedig valoban felejtosek. QW-ben szerintem mar midenki in_mouse 3 beallitast hasznal:
http://ezquake.sourceforge.net/docs/?vars-input#in_mouseA team quad valoban jo video lett, de a vegen tul sok volt szerintem az SC-s kissracbol. eloben meg plane
Bar az epic, ahogy Para leszolja, hogy maradjon mar csondbenLannal kapcsolatban jo hirem van, Zero es Orion elvileg mar szervezi. Tavasszal lesz vmi hun-lan.
-
jon_snow
csendes tag
válasz
Synthwave #76 üzenetére
Az a video a legutobbi qhlanrol keszult, azon is voltam
ott Zero ul Para mellett.
Egyebkent az a osztrak jatekos keszitette (Defcon5) aki a legutobbi magyar lanra is ellatogatott.hat...megis jelenleg Rikoll a star dueles
akik meg low sensisek emlekeim szerint azok az ikrek: Od es Votary. ha igazan mozgalmas jatekot akarsz latni, akkor oket erdemes kovetni: +forward gameplay, de hatalmas individual skill-el. Pont olyan orultek, mint Locktar, csak beloluk ketto vanParadoks: g400, 9-cmen fordul 360-at
Locktar: g400, 20-cmen fordul 360-at
bps: deathadder, 30cmMilton g400
Zero Zowie EC2-t hasznal, relativ alacsony sensivelcsupa optical sensor
-
jon_snow
csendes tag
válasz
Synthwave #71 üzenetére
Az altalad emlitettek kozul mindegyikkel voltam egyutt lanon, Para mellett ultem is, de k*rvara nem emlekszem az egerere
A monitort meg a billentyuzetet meg tudom mondani
Bps iszonyuan kicsi sensivel jatszik, arra emlekszemMeg hogy Miltonek teamplay-e kivulrol nezve olyan volt, mintha valami robotokat neznek.
Ha erdekelnek az egereik, akkor este megkerdezem oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest