- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Egy Banán megvételén gondolkodom én is a Pi helyett.
Volt nálam egy darabig egy B+, dobtam rá én is Archot, és nagyjából végigzongorásztam, amiket te, illetve kiéltem még a linuxos hajlamaimat rajta. Nagyon lassúnak találtam a letöltést, az ftp kapcsolatot, aztán utánaolvasva kiderült, nem nálam a hiba, ennyit tud ez a hibrid (kókány) ethernet-usb vezérlő. Mondjuk pár nap után már megszoktam, de a transmissiont bizony át kellett konfigolni, mert több torrent egyszerre történő indításánál volt, hogy egy idő után megfagyott a rendszer (pingelni még tudtam, de egyébként se kép, se hang). A proci is kevés neki, általában az egekben van a procihasználat, ha teljes sávszélen fájlművelet van.
Az erősebb proci nem árt, és ha jól tudom, az usb sincs összeházasítva az ethernettel. De ami ennél is jobb, hogy van egy SATA rajta. Amitől félek, hogy nem tudom, milyen a támogatottsága OS téren. Te tudsz erről valamit, mennyire stabilak vajon a Banánra hegesztett disztribúciók?
-
Ereshkigal
őstag
Köszi a cikket!
Sokszor eljátszottam a gondolattal, de lehet, hogy most már tényleg belevágok valami hasonlóba én is.
"Átlagfogyasztást" tudnál esetleg mondani (pi+merevlemez), mondjuk 10 W?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest