- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Egy Banán megvételén gondolkodom én is a Pi helyett.
Volt nálam egy darabig egy B+, dobtam rá én is Archot, és nagyjából végigzongorásztam, amiket te, illetve kiéltem még a linuxos hajlamaimat rajta. Nagyon lassúnak találtam a letöltést, az ftp kapcsolatot, aztán utánaolvasva kiderült, nem nálam a hiba, ennyit tud ez a hibrid (kókány) ethernet-usb vezérlő. Mondjuk pár nap után már megszoktam, de a transmissiont bizony át kellett konfigolni, mert több torrent egyszerre történő indításánál volt, hogy egy idő után megfagyott a rendszer (pingelni még tudtam, de egyébként se kép, se hang). A proci is kevés neki, általában az egekben van a procihasználat, ha teljes sávszélen fájlművelet van.
Az erősebb proci nem árt, és ha jól tudom, az usb sincs összeházasítva az ethernettel. De ami ennél is jobb, hogy van egy SATA rajta. Amitől félek, hogy nem tudom, milyen a támogatottsága OS téren. Te tudsz erről valamit, mennyire stabilak vajon a Banánra hegesztett disztribúciók?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest