Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Szia,
Van egy elfekvő 16BG SD kártyám ami ha jól látom a B modellhez passzol.
Ahogy írtam az alap média oprendszerhez (RaspBMC vagy OpenElec) elég a 2GB-os kártya, még úgyis, hogy ide írogatja a média adatbázisát az XBMC. A filmeket pedig inkább külso vinyóról vagy hálózatról nézd.
Vagy a B+ modell ad hozzá annyi pluszt, hogy érdemes legyen micro SD kártyába is invesztálni egy jobb XBMC működésért?
A B+-t csak érintőlegesen néztem, de teljesítményben nem hozott igazán többletet. Itt egy gyors leírás hozzá, ez is ugyanezt mondja. Ettől nem lesz jobb az XBMC működése.
Az alaplapon túl mi az a szett ami szükséges és amivel teljes egy médialejátszó funkció?
Alaplap+táp+SD kártya, és egy USB-s billentyűzet. Ha ez megvan, már tudod használni. Amit én javasolnék:
- Mindenképpen rendes tápot vegyél, ami tud legalább 1,2A-t leadni. Ez fontos a stabil működéshez, főleg ha USB eszközöket használsz. (Ami a MalnaPC-éknél van az jó, és annál olcsóbban nem nagyon találsz)
- Vegyél hűtőborda kittet hozzá, hosszú távon jó lesz, pláne ha megterheled kicsit (a médialejátszás ugye...)
- Házat is érdemes venni, de csak olyat, ami jól szellőzik. Van belőle választék bőven.
- Ha stabilan használod médialejátszónak, akkor egy infra vevő+távirányító jól fog jönni az XBMC-hez. De billentyűzettel is tökéletesen lehet irányítani.
- A hálózatot gondold végig hogyan fogod elérni, mindenképpen érdemes hálózatra kötve használni, még ha nem is NAS-ról nézel filmet, úgy jönnek a frissítések, és az XBMC-ben nagyon sok jó kiegészítő van (YouTube, netrádió, időjárás, stb.) Ha ethernet közelében lesz, akkor semmi gond, ha viszont vezeték nélkül helyeznéd el (pl. nappali) akkor egy megfelelő chipsettel rendelkező wifi stick fog kelleni.Én eddig a MalnaPC-ben vásároltam, jó a választék, jók az árak, és a kiszolgálás is mindig nagyon segítőkész volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Építő/felújító topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó konfig! I5-8700 500GB SSD 32GB DDR4 RTX2060 6GB!
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest