Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nem igazán vagyok képben a különböző devboardokkal és RPi forkokkal, emiatt nem kizárt, hogy hülyeséget (is) írok, de nekem továbbra is az a bajom velük, hogy sok feladatra túl gyengék, pedig jóra is meg lehetne őket csinálni nem sokkal többért. Vagy legalább lenne többféle változat, hogy mindenki megtalálhassa a maga számításait. Ha ac-s WiFi, meg egy jóval erősebb SoC került volna bele, akkor se igen fájna sokkal többe, és sokkal széleskörűbben lehetne használni, és a fogyasztása se ugrana nagyon meg. Ha lehet választani, hogy 10k-ért valami használhatatlan szar, vagy 15k-ért (igen, a másfélszereséért, ami ugyan relatíve nem kis különbség, de abszolút értékben még mindig elég kevés) egy full jó cucc, akkor én inkább az utóbbit kérném
. Mondjuk a Pi 1-hez képest már ez is egy izomgép
, és alapjaiban véve már egész jó is...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk a Pi 1-hez képest már ez is egy izomgép