- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nem igazán vagyok képben a különböző devboardokkal és RPi forkokkal, emiatt nem kizárt, hogy hülyeséget (is) írok, de nekem továbbra is az a bajom velük, hogy sok feladatra túl gyengék, pedig jóra is meg lehetne őket csinálni nem sokkal többért. Vagy legalább lenne többféle változat, hogy mindenki megtalálhassa a maga számításait. Ha ac-s WiFi, meg egy jóval erősebb SoC került volna bele, akkor se igen fájna sokkal többe, és sokkal széleskörűbben lehetne használni, és a fogyasztása se ugrana nagyon meg. Ha lehet választani, hogy 10k-ért valami használhatatlan szar, vagy 15k-ért (igen, a másfélszereséért, ami ugyan relatíve nem kis különbség, de abszolút értékben még mindig elég kevés) egy full jó cucc, akkor én inkább az utóbbit kérném
. Mondjuk a Pi 1-hez képest már ez is egy izomgép
, és alapjaiban véve már egész jó is...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Banyasz papa: segitség kérés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest