- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a type-c panel eddig ha jól tudom külön volt megvehető, akkor mostantól alapból a csomag része.. Jó az...
Jó dolog, hogy minden alkatrész kapható külön a házaikhoz a saját webshopjukban.
Nem rég szereztem be egy R5öst, nekem tetszik.. valahol "középtájon" vannak a házaik az olcsó vékony gagyik és a nagyon drága, nagyon prémium(?) termékek között... Talán árban is középtájon vannak, bár inkább kicsit felfelé igazodva...
relatív okos megoldások vannak bennük, bár vannak "buta" olcsósítások, a lemez vastagság tényleg lehetne kicsit vastagabb, bár nem ugrálni kell rajtuk, az R5 nem rezonál, bár annak vannak hangcsillapításai.
Szerintem jók a házaik, erősen ajánlhatóak, csak csavarokat nem kell megtépni (bár azt számítógépben egyébként se). Ha a design tetszik, árba belefér és méretben is megfelel, akkor érdemes elgondolkodni rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- GIGABYTE C200 Glass
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG OLED TV 55CS6LA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő