Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Te az R4hez képest mennyire érzed úgy hogy vékony a lemez és a ház nem elég merev?
Én is R4ről R6ra váltáson gondolkodom de amit itt olvastam elbizonytalanitott... R4 szerintem teljesen rendben van, mégugyancsak masszív háznak tűnik számomra. És persze dog nehéz is de azt írtatok a súly nem minden ha rosszul van elosztva. Persze ez így logikus is de nem olyannak ismertem meg a Fraktált mint akiknek ne lenne elég tapasztalatuk házak tervezése térén.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kés topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Synology NAS
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 10
- Erősítő, hangfalak
- Azonnali játékos kérdések órája
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Be Quiet Shadow Wings 2 120mm (2db)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest