Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Meg mindig szenved a Winfos egy regröl örökölt DOS-os nyügtöl, mivel meg mindig kell hogy hasznaljon pagefile-t. Ha ki is kapcsolod akar 16GB ram mellett is, akkor is elöbb utobb talakozhatsz olyan alkalmazassal ami kekhalallal kilep mert nem tud swappelni sehova.
Page file nelkül sem lesz semmivel sem gyorsabb. Inkabb adj meg egy fix erteküt. Az segit, mivel csak egy fajlba kell irnia mindig es nem össze-vissza a merevlemez területen ami meg a töredezettseget is növeli. 64 bites oprendszernel nyugodtan adni lehet sokat. Nekem 8GB ram melett 12GB a pagefile es a masik merevlemezen tehet nem azon amin az oprendszer van.
Igy meg vagyok elegedve a teljesitmennyel es meg ssd sem kell. Ja es ami meg sokat segitett, egy 2GB-os gyors pendrive-ot fixre bedugtam hatra az alaplapon es engedejeztem a ready boost-ot rajta. Allitolag a kis rendszerfajlokat, dll-ek, stb. kihelyezi ra az oprendszer es attol is gyorsul. Valamint a ha merevlemez akkor mindenkeppen raid, föleg a mai vinyoarak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest