Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Meg mindig szenved a Winfos egy regröl örökölt DOS-os nyügtöl, mivel meg mindig kell hogy hasznaljon pagefile-t. Ha ki is kapcsolod akar 16GB ram mellett is, akkor is elöbb utobb talakozhatsz olyan alkalmazassal ami kekhalallal kilep mert nem tud swappelni sehova.
Page file nelkül sem lesz semmivel sem gyorsabb. Inkabb adj meg egy fix erteküt. Az segit, mivel csak egy fajlba kell irnia mindig es nem össze-vissza a merevlemez területen ami meg a töredezettseget is növeli. 64 bites oprendszernel nyugodtan adni lehet sokat. Nekem 8GB ram melett 12GB a pagefile es a masik merevlemezen tehet nem azon amin az oprendszer van.
Igy meg vagyok elegedve a teljesitmennyel es meg ssd sem kell. Ja es ami meg sokat segitett, egy 2GB-os gyors pendrive-ot fixre bedugtam hatra az alaplapon es engedejeztem a ready boost-ot rajta. Allitolag a kis rendszerfajlokat, dll-ek, stb. kihelyezi ra az oprendszer es attol is gyorsul. Valamint a ha merevlemez akkor mindenkeppen raid, föleg a mai vinyoarak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Fallout 4
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Asztalos klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest