- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- LG LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
"... Nem csoda hát, hogy a közkedvelt gyártó is megjelentette a jelenlegi Radeon széria zászlóshajóját, melyet már jó ideje a világ leggyorsabb DirectX 10.1 kompatibilis grafikus kártyájaként tartanak számon."
Khm. ...tartottak számon a GTX295 piacra kerüléséig...
-
- = Zk = -
félisten
hát,sokadik X2est látom már itt a PH! onlány hasábjain....hihetetlen mennyit változott a BELSŐ...mert télleg 3870 X2óta semmi külcsín nem változott referenciahűtés téren...és ez elég szomorú...(leginkább azért,mert már itt a második generációs X2,és sehol egy (pl)Zalman hűtő ezekhez a dupla GPU-s karikhoz....
...ennyire hisznek ebben a hűtési technikában?
..már kezdem sajnálni hogy nem az Asus X2esét vettem többmint fél éve... )
-
fekeandras
őstag
hú de "szar" kártya ...
mod: azthiszem ezzel ellennék egy darabig ...
-
Khan13
senior tag
Jó kis kártya, a felével is megelégednék
Cikkhez: Mester, nem szeretnék kötözködni, de az a DDR5 szabványú memória, az nem inkább GDDR5? Tudtommal nem ugyanaz a kettő. Ha tévednék, akkor nem szóltam
-
Gaboman
nagyúr
Amúgy ha adam- nak ment volna mind a 3 hsz. akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lett volna a 2 szerkesztés... kérek elnézést tanitó bácsi.
Mert másnak nem lehet ugyanabban a hsz-ben válaszolni igaz......
Ezért másokat is figyelmeztetnem a modik is,nem megsértődni kell rajta hanem úgy csinálni ahogy kell. -
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Gondoltam a gagyi fatál termék mellett egy kis átigazolás már fel sem tűnik.
-
A matrica rajta jol nézki! De csak nyomhattak volnará valami pofás hütést, vagy enyire nagy a válság?
-
littlelion21
addikt
Azért az XFX-től szívesen vettem volna, ha vmi specó agyonhúzott "XXX" verzióval indít...
-
P00By
nagyúr
Úgy látszik nagyon jól tették, h ati kártyákat is forgalmaznak. Gyümölcsöző kapcsolat
-
Zso2
őstag
a laptopom u betűje nagyon nehezen ír , hogy szedjem ki alóla a kajamaradékot?
-
Zso2
őstag
Semmi extra nincs benne.. akarom mondani ráb@szhattak volna 1 komoly hűtést, így felesleges volt kiadniuk, pont gyanolyan mint a többi
-
14adam
addikt
Nagyon szép
-
törölt tag
Szép, de minek kell ilyen erős kártya?
Vagy ez volt már?szerk.: Behalok, már a topic elején előkerült.
-
Enton
addikt
4850 X2-őt senki nem gyárt már vagy nem is gyártottak? Amíóta igérgetik a 4850 X2-őt azóta én kb 2 vagy 3 db láttam eddig amiről irtak itt.
-
ADAM1337
nagyúr
xxx fatality-nek az órajelei érdekelnének.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #36 üzenetére
mellesleg akkor copyzni kell rá sli csatit is, mert az lemaradt
-
SzlobiG
félisten
Jónak igérkezik.
-
F e Z o
veterán
válasz
Mr.Csizmás #23 üzenetére
Esetleg CrossfireX-be.....
-
syC
addikt
Ez csontra referencia kártya, nemde?
-
bteebi
veterán
Ez a 478 dolláros ár a nyári 160 Ft/$ árfolyammal szigorúan számolva (nem belevéve kereskedői hasznot, stbstb.) 77000 Ft-ból kijönne (ha Amerikában élnénk, mint ahogy amúgy nem
), amennyit igen bőven megér. A mostani borzalmas árfolyamok mellett viszont szinte biztos, hogy nem lesz olcsóbb 120k-nál, de jópár helyen szerintem 130-140k-t is el fognak kérni érte
. Annyit meg már baromira nem ér meg...
Én már amúgy nagyon várom az új szériát, és a 40 nm-es gyártástechnológiára való átállást
.
-
00roli00
aktív tag
-
fdisk
őstag
Azért vmit csinálhattak vna az xfx mérnökei a karival.(az átmatricázáson kívül
)
Mert ez így egy nagy nulla,jó sok pénzért. -
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #23 üzenetére
rendben, de az sli csak 32bites xp alatt megy
-
Hani
aktív tag
Erősen párhuzamosított feladatokhoz (pl wifi feltöréséhez, jelszókereséshez, etc) biztos jól jönne, gondolom nagyságrendekkel jobban teljesít, mint egy sima proci.
Szerk.: persze ilyen feladatokra nem illik videokártyát használni, be is állok valamelyik sarokba. Ejnye.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #18 üzenetére
kihalt postba tettem ezt a félperc alatt painttel összevágott képet: én erre tippelek... már meg is terveztem, csak a nyák aljára még rá kell copyzni valahogy a 2giga ramot és mehet sorozatgyártásra...
(500ezer darab fog készülni belőle...)
-
Mr.Csizmás
titán
Nyissunk VGA-s fogadóirodát, mi lesz a következő tákolt borzalom, pl. Sparkle 9400GTX 2 Gb DDR2, stb. igazi Északi Jj. féle borzalom lenne
-
Ricco_hun
senior tag
Szép matrica, khhmm akarom mondani videókártya. Azért XFX-ék előrukkolhatnának valami egyedi hűtős cuccal is. Na meg az ára. Itt is meg kell fizetni az XFX nevet mint a GF-eknél, pedig csak rányálaztak egy másik matricát.
-
kariad
senior tag
Minek ez a nagy telesítmény már!!!!
-
^Clown
addikt
Jöhetne! (Meg egy vastag pénztárca is...)
-
mephi666
nagyúr
azért elég lol, hogy ez csak egy "kommersz, névtelen ócska" 4870x2 a házuk tájáról, múlt héten pedig az 1giga ddr2-vel megrakott 9400-es keményen gémer-fatality kártya volt...
-
Devid_81
félisten
Szép darab
-
divrapier
tag
válasz
Quiksilver #5 üzenetére
De, az nV partnere, csak mostmar nem exkluziv
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Quiksilver #5 üzenetére
Már nem csak az NV-é. Ugyanazt teszik, mint annó a Gainward. És milyen jól teszik...
-
Quiksilver
aktív tag
Az XFX nem az NV partnere?
Mondjuk elég jól néz ki a kari
-
divrapier
tag
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
valahogy a megmaradt nv-ket is ki kell szorni, pl felrevezetessel
az mas kerdes, hogy ez mennyire tesz jot a hirnevnek. De legalabb vannak ertelmes megoldasaik is. -
Mr.Csizmás
titán
Nocsak, XFX-éknek megjött az eszük a múltkori 128 bit DDR2 alapú borzalom után?
-
Integra
titán
majd ha féláron jön
-
tome.jr
addikt
Na erre vártam!
Kíváncsi leszek hozzánk mikor ér ide és legfőképp milyen áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A népszerű gyártó tálalásában is megjelent az AMD csúcskártyája.
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest