- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Hello!
Leírásban win7 alatt másképp megy...
Én is ezzel szenvedtem 3 napot, mire feldühödtem...
Megoldás a physix beállítására:
ATI kártya kivesz, csak Nvidia hagy bent a másodlagos foglalatban. És erről boot, ha fent a driver megjelenik az opció, bármely driverrel. Helye a 3d beállításokban a 3. helyen lesz.
Beállítod hogy physix az nvidia kártyáról mejen, majd gép resi, visszanázed valóban arról megy e... aztán gép kikapcs, ATI betesz, Boot tetszőlegesen, de mivel ATI a primary-be / master-be kerül így vaszeg arról jön majd asztal, ha nem akkor ATI driver felrak, és beállítod srceen resolution menüpont alatt ATI-t elsődlegesnek, majd Nvidia képét visszavesz 800X600 és felteszed a bal felső sarokba (ennek igen egyszerű az oka, ide tényleg ritkán kóborol az egér) Majd gép resi, és boldogan míg meg nem.
Ha gondod van akkor adatlapomon vannak adataim, skype me
-
creation
senior tag
Kár hogy a cikk képei már nem élnek... mi lenne ha találnának a kedves cikkírók egy fix tárhelyet maguknak, regelve mondjuk egy ATW-re vagy felkínálna egy kis helyet a PH?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest