- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
egyrészt vagy egy tucat STOP-tábla volt, másrészt (amennyire) én tudom eléggé mások a sebességkorlátozások az Újhazában, mint az Óhazában (hogy adjunk a modorosságnak is egy pofont).
szerk.: a 35 mph az kb lakott területen belüli max lehet
szerk2:: megnéztem újra: nem hagyja el a lakott területet (vagy ha mégis, én a város vége táblát nem láttam), végig városon belül megy.@tecsu: elhiszem, hogy te így gondolod, de én ezt kétlem - elég régóta közelekednek félautomata módban a Teslák; konkrétan az M0-n is mentek vele a totalcar-osok önvezető módban. Gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy ott azért kicsi az esélye, hogy azt az útszakaszt Elon Musk felmérte és betáplálta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagyjából öt év múlva jelenhetnek meg az autonóm járművek a világ útjain – óriási a verseny, hogy ki fogja letarolni a piacot.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest