Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
válasz
Tippmix46 #41 üzenetére
Úristen méghogy a plazma megbukott meg hogy rossz színek világosban nem voltak rosszak a színek csak fakóbb lett nem volt olyan kontrasztos a másik meg hogy megbukott az azért volt mert egyes nagyobb gyártók a fos lcd-t eröltették mivel sokkal nagyobb volt rajta a haszon alacsonyabb költséggel tudták előállítani és még drágábban is adták.Villogni meg max csak nagyon fehér képnél látta az ember, meg megszokta de az uccsó szériákon már ezt is jócskán redukálták. Ami meg a bukást illeti a pnasonic zt60 még mindig a legjobb képminőséget nyújtó tv összeségében ezzel megelőzve a legjobb 4k-s tv-t ami panasonic és maga mögé utasította az lg oled tv-jét is akkor meg miről beszélünk?Top lcd-ről váltottam pana plazmára egyáltalán nem bántam meg mert ég és föld a képminőség de ha ezt eladom mert ez "csak" egy st50-es , szeretnék egy vt60-ast ha még ráakadok az közel zt szint minimális a külömbség de addig elleszek vele bőven míg jön egy megfelelő árú oled tv ami hozza a képminőségét...
Meg a képremegés ezen visítottam nézz meg egy lcd-t dinamikus kontrasztal nah az villodzik zizeg mindent csinjál, meg nézd meg hogy mossa az lcd a képet hányinger.A felhősödéről ezáltal a szar feketéről és az alacsony kontrasztról nem is beszélve. Bocs de lcd-t csak képnézegetésre vagy tükörnek...
-
Fryskitt
addikt
Majd ad az Auchan érte jutalom pontot, meg hitelkártyával még több kedvezményt, meg 0%-os hitelt és visszatérítést. És bemegy 200e alá. És akkor majd veszik. Amúgy meg a többi bolt is tele van szeméttel. AKAI meg Vortex és a jó ég tudja még mi nem... nem beszélve a horror áron mért HD ready TV-k tömegéről, amit még mindig árulnak. Nem olyan rossz ez, szerintem. Azok a gyermekbetegségei, mint a régi full HD tévéknek. Emlékszem, 12-13 éve egyik szerencsésebb családba született barátom vett akkor egy lapos HD tévét kb másfél millióért.... és jó szar képe volt, amikor a köztévé ment rajta. Ez ugyanolyan, csak hatodannyiért. Parasztvakítás volt az is, meg most ez is. De amennyire kiveszem, a 4K egész jó rajta.
A szobaantenna meg egy vicc. Itt a munkahelyen is van egy, hát kurv@ szar. Akad, leáll, kockásodik.... a sima SD adás. Ez nincs igazából itthon megoldva. -
kpal
nagyúr
válasz
#94529552 #46 üzenetére
Nem becsődölt csak nem volt akkora az érdeklődés az emberek részéről , azt hitték mindenki fejvesztve lecseréli a tv-jét . Nyílván a 3D így is sokak érdekel azért van . Eltűnni nem fog ez a funkció .
Smart is az eladhatóságot próbálja növelni ,de nagyon gyárekecipőben jár ez is. -
robertone2
tag
válasz
Tippmix46 #44 üzenetére
Már bocsánat, de attól hogy ti nem használjátok attól még a 3dnem csődölt be.
Rendszeresen nézek 3d filmeket az otthoni tévémen, 3d-ben játszom rajta szinte minden nap (és nem akarok zsebkendőnyi monitort használni helyette), 3d-ben is szoktam fotózni, nem tökéletes de így is látványosabb mint a 2D, amúgy vannak net tv alkalmazáson 3D műsorok, ha valaki igényli könnyen megtalálja, az pedig hogy nincsenek értékelhető ingyenes 3d adások még műholdon sem csak ajánlók, az zavar, de túlélem.Egyébként igen, leginkább monitor helyett használom a passzív 3d Lg tévémet, de akkor is napi szinten kihasználom a 3D képességét és eszemben sincs monitorra cserélni, egyszerre amúgy sem nézek két dolgot, ami műholdas ajánló műsor van arra meg a monitorral nehezen másznék rá...
-
Feri1977
senior tag
MI a francnak 4k meg UHD? Még sima full hd-s adól sincsenek nagyon, amik vannak azokért is fizetni kell mint a güzü, külföldön se sokkal jobb a helyzet, sima hd adások jönnek illetve csak megközelíti azokat, mit akarnak már 4k stb-.vel..? Nem tudnak már mit kitalálni a gyártók jó dolgukban, a 3d-s tévé is becsődölt, erre sem lesz kereslet az tuti.
-
Tippmix46
senior tag
Nekem a következő a véleményem:
crt: technológia a múlt
plazma: megbukott (nagy fogyasztás, képremegés, rossz színek világosabb környezetben, beégés veszélye, rosszabb szerelhetőség stb.)LED HD/UHD:
mivel az UHD képminőség megkapásához szükséges 4K filmek száma elenyésző, kábel tv adó pedig nincsen ilyen (örülünk, hogy HD adók vannak nemhogy UHD), ezért ez a technológia hasonlóan a 3D-hez jelenleg teljesen kihasználatlan.
Kis túlzással egy tv-t azért tudnak eladni 1,5-2xees áron, mert UHD, miközben tudás kihasználhatatlan....olyan, mint egy Porsche az M7esen, okés, hogy tud menni 300-al, de 130 a megengedett.
Amikor meg majd lesz 4K filmek, netán 4K kábel tv adások, na akkor meg nem ennyibe fogna kerülni ezen tévék, hanem a mostani ár felébe...szóval korai ez a technológia nagyon.Emlékeszem, amikor Magyarországon 2007/2008ban berobbant a led tv-k időszaka...csak közeben nulla kábel tv adó volt hd, sőt az adók mindegyike még 4:3as volt
....Letölteni lehetett filmet okés, de kábel tvk nem voltak még felkészülve erre....közel 5 év kellett, hogy minden adó 16:9 legyen és kb. 20 HD adást nézhessünk a UPC csomagjában.
Szerintem, ha nem is 5 év, de 2-3 év biztos kell, hogy eldőljön, van-e értelme a 4K-nak....a 3dnek kiderült nincsen. -
kpal
nagyúr
Tv szép , az irányító már nagyon gagyi. Ez a Tv max 200k érhet reálisan.
-
csordas11
aktív tag
Tényleg gáz ez a tv.
-
Bundyta
tag
A külső feliratok kezelésére képes, a karakterek színe, mérete és pozíciója ugyan nem változtatható, de mivel az élénksárga betűket fekete háttér elé pakolja ki, így a szöveg minden esetben jól olvasható.
A tudomány mai állása szerint borzasztóan nehéz leprogramozni ezt a funkciót. A ki/be kapcsolásáról már nem is beszélve. Több 10eFt-os médialejátszók - Popcorn, Dune , stb. - nem is tudják ez, amit ebben a TV-ben valahogy sikerült megvalósítani. Rejtély, hogyan...
-
fene_vad
senior tag
Nem értem ezt a fröcsögést.
Ez a TV egy kiváló készülék.
Ennek és az ehhez hasonlóaknak köszönhetően kb. jővőre ilyenkor egy nagyon jó 4k tévét fogok venni nagyon olcsón, köszönöm Auchan!
-
kokobe
őstag
Nincs bajom az uhd-val egy bajom van ezzel a fos technológiàval amivel normàlis képinőséget nem lehet elérni csak csillagàszazi àron!Lcd én nem kérek belőled köszönöm...
-
ALBY
senior tag
Ez a tévé pont ilyen közértekbe való.
Csak közértbe meg nem való tévé!De most tényleg, az UHD/4K közönsége az Auchan-ban venne tévét? Péklapát pozitív.
Aki meg a csóró irányból indunul neki a tévé vásárlásnak az ne UHD-ban gondolkodjon már, csak átverik.Lehetne csinálni olcsóbban, kompromisszumost tévét, de ez szinte mindenhol sántít.
Jó a cikk amúgy, az elején még a tévének is kezdtem örülni,
nekem is csak az input lag teszt hiányzik kicsit, bár a képminőség hibái után már mindegy, monitornak se jó.Nem baj! Karácsonyra raklápszám rásózzák majd a sok madárra.
Úhádé bálástévét tessék! Hozzácsomagolva ajándék szaloncukorral és karácsonyi slágerek cédével, a úttörő vasút gyermekkórusától.
Mondanám azt is hogy egy ajándék UHD filmmel, hogy legyen mit mutogatni szilveszterkor ifj. Vér Istvánnak, de úgysem tudja lejátszaniAz értelmesebbje talán rájön idővel mit vett,
szomorú hangulató lesz a január ...
Tavasztól átkerül a tévé "forgalmazása" az Auchan-ból az Olx.hu-raDrága tanulópénz, főleg hogy 250-ből már lehetne jó tévét is venni.
(de akár amiket írtatok is, UHD-t is találni elvétve)(csak azért pofázok ilyeneket, hátha lesz egy ember aki vásárlás előtt beleolvas és elgondolkozik azon hogy mit is vegyen)
-
zed1983
őstag
Az igen!
Kinézetre szép, de nagyon nem jó TV! Az a Remote ControlVicc
Most a Samsung 50HU6900 250K "Nálunk" és ez nem egy kategória! Igaz, hogy a Samu nem tud 3D-t, de kinek kell az??? Kamu 3D -
Napfénysüti
nagyúr
Ez a TV még ennyiért sem jön be én is inkább egy jobb Full HD-set néznék ezért az összegért. Egyébként meglepődtem hogy már ennyire megy le az UHD TV-k ára, nem követem napi szinten a piaci változásokat.
-
ivarg
tag
A Thomson már rég csak "thomson" kínai kézben van talán az AUO-é, de nem biztos, hogy pont az ővék ahogy a philips is Funai...
Lényeg, hogy ez a cucc eléggé bizarr egyenlege annak, hogy mért is nem minden a száraz paraméterháború.
Aki megveszi tutira becsapva érzi majd magát és mire tisztességes 4K tartalmak lesznek mehet is a levesbe.
Egy fogorvosi rendelő halljába persze jó lehet a fogpótlások és hidak profi megjelenítésére.
Nekem van 4K-t tudó Androidos TV boxom azon meg 2.0 HDMI nincs, igaz ettől eltekintve teljesen jó minden videomegsztó jól fut rajta és netflixezni is tud megfelelő dns melett.
-
Ic3man
tag
Ahogy elnézem ez gyakorlatilag egy Thomson TV. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ők gyártják.
-
gban
veterán
A cikk utolsó mondata:
"A Qilive Q.1390 UHD LCD tévét az Auchan magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre."A Panasonic az Auchan magyarországi képviselete
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #19 üzenetére
243k Philips 50PUS6809.
-
haris
őstag
válasz
tupacamaru #13 üzenetére
A qulive tudja a 3D-t, ha az kell, akkor az a Samu nem alternatíva.
Mondjuk nekem egyik sem kéne, csak válaszoltamÉs még valami, a sumu szerint annak a tv-nek az ára 329ezer
-
Sol@
tag
válasz
tupacamaru #13 üzenetére
Pontosan ezt a típust akartam én is felhozni!
Kéne róla egy magyar teszt mert sztm 50' 4k ár/érték arány -> BEST BUY legalábbis külföldi tesztekben nem szerepelt árához rosszulSzerkesztés: ez tud 3d-t, UE50HU6900 pedig nem sry
-
aram01
nagyúr
Milyen erős gép kell hozz? pl az enyém eléggé az?
-
_Atesz
addikt
válasz
tupacamaru #13 üzenetére
Jó kérdés..
-
tupacamaru
veterán
Nem értek a dologhoz, de miért is ezt a TV-t kellen megvennem egy 230k-s UE50HU6900-al szemben?
-
tal-garius
aktív tag
Ez egy ipari hulladék
Szoftveresen lehet fejleszteni? Kódekek, eszközök kezelése miatt..
Negyed milláért inkább vegyünk egy jobb FullHD-s készüléket, aki meg 4K-ra vágyik gyűjtsön még hozzá pár ezrest, vagy várjon 1 évet és olcsóbb lesz minden. PC fronton játszani se érdemes még ilyen felbontáson.. -
priti
addikt
Tényleg nézzetek, mérjetek legközelebb input lagot, mert kb. semmi másnak nincs értelme.
Egy ilyen TV-nek itthon csak az lehet az értelme, hogy monitornak használod 60Hz-en. Minden más esetben drága.
Ha szegény ember monitorának jó, akkor jó vétel lehet az egyszeri munkás embernek 4K asztalon melózni. Ha nem jó rá, akkor meg kár tesztelni az összes többi részét.
-
Ez nem sikerült valami fényesre.Ennyi pénzért inkább egy jobb hagyományos 2k tévét vennék.
-
Kronos3000
senior tag
Nekem egy ezer éves tesco-s szoba antennával tökéletesen jön minden,igaz iptv-t használok de kipróbáltam(LG32LN575S)
Nos ez a tv-nek nevezett szörny ennyiért egy rakás bélsár.Se képminőség,se használhatóság akkor meg minek?
Majd megveszi vércsalád hogy elmondhassa nekik micsoda szuper tv-jük van.... -
zsolt501
nagyúr
A kép szerint tartalmaz műholdas tunert is de ezt az adatlapjáról lefelejtettétek, mert ott csak a DVB-C és DVB-T szerepel.
-
törölt tag
Monitornak milyen? Input lag, akadozás van hdmi 2-vel? 4k tv-t keresek monitornak, de elriaszt a legtöbb modelltől az input lag, meg a 4k/60p bemenet hiánya.
-
Vigilante
őstag
"borvirágos orrú arcok, még akkor is, mikor biztosra lehetett venni, hogy nem előzte meg italozás a kamera elé kerülést."
-
azbest
félisten
" A digitális földfelszíni adások vételével akadtak gondok, hiszen egy átlagos beltéri szobaantenna nem volt elég a tunereknek, muszáj volt bevetni egy nagyobb teljesítményű kültéri egységet."
Ezt mondjuk csak akkor lehet a tévé rovására írni, ha más készülékekkel ugyanakkor jó a vétel. Szobaantennával elég lutri mindigtv-t nézni. A rengeteg zavaró tényezőről nem is beszélve, amit a szobában összeszedhet az antenna (villanykapcsoló, mobil, wifi, háztartási gépek).
-
Garada
őstag
válasz
Đobostorta #1 üzenetére
Hát ez elég nagy pofon saját magának.
-
válasz
Đobostorta #1 üzenetére
"Komp akart lenni de nem komp lett"
-
Đobostorta
tag
"saját belső médialejátszója pedig az Ultra High Definition tartalmakkal nem boldogul."
Na ezen jót nevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Auchan is belépett kedvező áron kínált, saját márkás, 3D-s tévéjével a 4K-piacra. Kipróbáltuk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Fire TV stick/box
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest