Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonky
aktív tag
Korlátlan. Tehát nem GB-korlátos. Havi 4000Ft és a letöltési seb átlag 350-450kb/s
Ha észreveszik hogy torrentezek akkor lekorlátozzák 1Éjszakára 150-200kb/s-ra.Ahol WCDMA/HSPA Van ott marha gyors, ahol csak EDGE ott lassabb.
Szerintem megéri otthon Digi van 3000Ft-ért És ugyan ilyen sebessége van. De az meg lesz szüntetve.
-
puttputt
őstag
Amúgy érdekes tipp. Persze, azt nem mondtuk, hogy "legális".
Pont az ilyenek miatt... korlátozások/"ejnyebejnye lecsatlakoztatunk, lassítunk"...
nem vállaltam be idáig a mobilnetet. Korlátlanod van? Miben merül ki a korlátlansága?
Persze, látom, te itt a játékról beszélsz. Meg az ip-ről. Nem magáról a szolgáltatásról.
Pedig sokkal függetlenebb lenne, mint a normál. Kényelmesebb. De ugye... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Badman 4ever #37 üzenetére
Ezt én is támogatnám
Puttputt: Dinamikus ip esetén csak időleges megoldás, pár percig.
-
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #37 üzenetére
- és aki nem vágja ki azonnal, az rögtön banolva lesz.
Ip-bannal. -
puttputt
őstag
SMS-ezéses sztorim már nekem is van.
Olyan 10 éve táboroztattunk, éjjel kipihentük a nappali gyerekvigyázásokat, kicsit kapott mindenki a "jóból"... abszolút nem durván, de épp annyit/annyira, hogy spec. nyomtam az SMS-eket ezerrel, hosszan, sokat, sokaknak.
Igen. Szóval, ez jó ötlet.
Fejleszd csak ki szépen caizzz!#25: Igen, és mellette bedob még egy boxot, amiben italboltokat reklámoz.
-
caizzz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #23 üzenetére
khm..
Inkább a telefonra kéne ilyen app, hogy sms-t ne engedjen éjjel küldeni ha megmakkantam az éjszakában a szesztől. Azokból az esetekből volt sok magyarázkodás.
Bebaszva meg jó gépezni, az ember hazaesik, és ha még lát becsapja a youtubeot, fél doboz cigit és hajrá.
Persze erre nem mindig emlékszik az ember, néha csak utólag mesélik el, hogy "hey tesoka, már megint hajnali 6kor a youtube előtt ordítottatok"
z0d1AK: Ne is emlegesd a puhatestűt, nem akarok hallani róla. Leszámoltam jóideje a szar borral. Meg a borral úgy mindenféle módon.
-
-
-
-
-
caizzz
senior tag
-
puttputt
őstag
Ezzel zártam:
Just heared; a labs. option was ON by default... as other new options sometimes... you like to make them for us default-ON, every new things.
Good, we like it, but sometimes scary. :-D
Like, it was 'this' time.Aranyos. Nemde?
#9: Majdnem ugyanezek vannak nálam is.
#11: Nekem új volt... Egyébként, akkor miért most dobta be magát? A labs-ot már fél éve nyomatom. Ezért volt gyanús. Meg az egész felépítése, félrefordított nyelvezete... szóval nem csoda, hogy felkaptam kicsit.
-
caizzz
senior tag
válasz
gamerkiller #8 üzenetére
Jobb felső sarok, zöld kémcső (vagy miafene). Ott van laza 2-3 éve. Magyar verzióban is minimum 1-másfél.
Nálam a következők vannak bekapcsolva:
Superstars, Pictures in chat, Mark as Read Button, Authentication icon for verified senders, Title Tweaks, Inserting images, Add any gadget by URL, Google Docs gadget, Extra Emoji, Green Robot!
-
Peter Kiss
őstag
Olyat is tud, hogy ha beleírtad az üzenetbe pl. "mellékeltem", de nem csatoltál semmit, akkor rákérdez, hogy biztosan el szeretnéd-e küldeni.
-
puttputt
őstag
WÁÓ.
Kösz! Már épp adtam egy "ticket"-et az english srácoknak a Google-Forumban miatta, mert kicsit berágtam, meg beijedtem egyszerre.
Na nem baj, mert legalább kiderül, hogy dolgoznak-é vagy sem.
Én állandóan turkálok a labsben, de ez valami új.
Nekem vagy 8 labs cucc van telepítve, sőt, az egyiket fejlesztgettem is a magam kényére.Akkor szépen átállítom, mert Google bácsiék szeretnek mindent alapértelmezett YES-en hagyni, úgy látszik.
Sajnos, én nappal is tudok hülyeséget és nem megfelelő személynek írni, nem csak illumináltan.
Nem tudom, más hogy van vele.
z0d1AK: Biztos megérzett valamit, mi?
GIntel
#7: Azt tudom, de szvsz. nekem felesleges baromság.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel próbálják szűrni azokat, akiknek az iq-ja nem halad megy egy bizonyos szintet
-
caizzz
senior tag
Ti sosem turkáltatok a labsben? A célja, hogy hajnalban berúgva ne írj mailt az összes exednek. nem egyszer volt hasznos.
A lényeg,hogy csak akkor küldi el a mailt, ha kiszámolod amit kell időre. Nekem úgy volt belőve, hogy ha 3 és 6 között lépek be, akkor kérjen engedélyt
Most offon van, sokat vagyok fent hajnalig, meg nem is partizok annyit.
Amúgy önmagától nem kapcsolódhatott be ez a kiegészítő...
-
Még soha nem láttam...
-
puttputt
őstag
Tessék a tippeket...
//Addig nem tudtam elküldeni a levelet, amíg nem töltöttem ki...
//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest