- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASRock lapok általában
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Amúgy érdekes tipp. Persze, azt nem mondtuk, hogy "legális".
Pont az ilyenek miatt... korlátozások/"ejnyebejnye lecsatlakoztatunk, lassítunk"...
nem vállaltam be idáig a mobilnetet. Korlátlanod van? Miben merül ki a korlátlansága?
Persze, látom, te itt a játékról beszélsz. Meg az ip-ről. Nem magáról a szolgáltatásról.
Pedig sokkal függetlenebb lenne, mint a normál. Kényelmesebb. De ugye... -
puttputt
őstag
válasz
Badman 4ever #37 üzenetére
- és aki nem vágja ki azonnal, az rögtön banolva lesz.
Ip-bannal. -
puttputt
őstag
SMS-ezéses sztorim már nekem is van.
Olyan 10 éve táboroztattunk, éjjel kipihentük a nappali gyerekvigyázásokat, kicsit kapott mindenki a "jóból"... abszolút nem durván, de épp annyit/annyira, hogy spec. nyomtam az SMS-eket ezerrel, hosszan, sokat, sokaknak.
Igen. Szóval, ez jó ötlet.
Fejleszd csak ki szépen caizzz!#25: Igen, és mellette bedob még egy boxot, amiben italboltokat reklámoz.
-
puttputt
őstag
Ezzel zártam:
Just heared; a labs. option was ON by default... as other new options sometimes... you like to make them for us default-ON, every new things.
Good, we like it, but sometimes scary. :-D
Like, it was 'this' time.Aranyos. Nemde?
#9: Majdnem ugyanezek vannak nálam is.
#11: Nekem új volt... Egyébként, akkor miért most dobta be magát? A labs-ot már fél éve nyomatom. Ezért volt gyanús. Meg az egész felépítése, félrefordított nyelvezete... szóval nem csoda, hogy felkaptam kicsit.
-
puttputt
őstag
WÁÓ.
Kösz! Már épp adtam egy "ticket"-et az english srácoknak a Google-Forumban miatta, mert kicsit berágtam, meg beijedtem egyszerre.
Na nem baj, mert legalább kiderül, hogy dolgoznak-é vagy sem.
Én állandóan turkálok a labsben, de ez valami új.
Nekem vagy 8 labs cucc van telepítve, sőt, az egyiket fejlesztgettem is a magam kényére.Akkor szépen átállítom, mert Google bácsiék szeretnek mindent alapértelmezett YES-en hagyni, úgy látszik.
Sajnos, én nappal is tudok hülyeséget és nem megfelelő személynek írni, nem csak illumináltan.
Nem tudom, más hogy van vele.
z0d1AK: Biztos megérzett valamit, mi?
GIntel
#7: Azt tudom, de szvsz. nekem felesleges baromság.
-
puttputt
őstag
Tessék a tippeket...
//Addig nem tudtam elküldeni a levelet, amíg nem töltöttem ki...
//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest