Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Persze igazad van,illene neki tudnia,de ha lesz is nem mostanában sajnos. A hangchat az meg már lassan szánalmas hogy nincs. Szerintem nem lenne nehéz megoldani
Mennyivel jobb lenne multizni vagy bármit csinálni így. Nekem még egy eq is hiányzik a zenelejátszóból,meg egy nyomorult elalvásidőzítés. Van olyan hogy kikapcsol ha nem használod,de valahogy nem tökéletes,és 1 óra a minimum. Talán még egy dolog van ami nem tetszik. Jó lenne ha pl netezés közben tudnék zenét hallgatni. Ezt se hiszem hogy nehéz lenne "beletenni".
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mennyivel jobb lenne multizni vagy bármit csinálni így. Nekem még egy eq is hiányzik a zenelejátszóból,meg egy nyomorult elalvásidőzítés. Van olyan hogy kikapcsol ha nem használod,de valahogy nem tökéletes,és 1 óra a minimum. Talán még egy dolog van ami nem tetszik. Jó lenne ha pl netezés közben tudnék zenét hallgatni. Ezt se hiszem hogy nehéz lenne "beletenni".