Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vápicit, a PS3 nem indítja a PS2 játékokat?
-
hkari
őstag
Persze igazad van,illene neki tudnia,de ha lesz is nem mostanában sajnos. A hangchat az meg már lassan szánalmas hogy nincs. Szerintem nem lenne nehéz megoldani
Mennyivel jobb lenne multizni vagy bármit csinálni így. Nekem még egy eq is hiányzik a zenelejátszóból,meg egy nyomorult elalvásidőzítés. Van olyan hogy kikapcsol ha nem használod,de valahogy nem tökéletes,és 1 óra a minimum. Talán még egy dolog van ami nem tetszik. Jó lenne ha pl netezés közben tudnék zenét hallgatni. Ezt se hiszem hogy nehéz lenne "beletenni". -
geostigma
csendes tag
van olyan ps3 config ,amin be van építve az EE proci(japán 20gb-sekbe,és megoldható ezeknél usb-n keresztül is futattása az iso-knak)és az hardveressen emulál .de sony kb 2.1 óta igéri a szoftossat.
szerintem egy ps3-nak nem csak ps3 gamekkel kell kompatibilisnek lenni hanem psx ps2 vel is(tudom h nehéz emulálni ps2öt mert bonyi , meg kell hagyni)
Hangbeszélgetés okés dolog lenne mondjuk
-
geostigma
csendes tag
egy teljes szoftos ps2 emuláció lenne nyerő szerintem.(meg már sokszor ígérték)
Filmet máshogy is lehet tölteni.
Chat jó dolog mondjuk. -
hkari
őstag
Ezek is belekerültek még:
- A zenelejátszóban beállítható, hogy az eltérő hangerejű zenéket a gép automatikusan egy szintre lőjje be.
- Szövegek másolásának / beillesztésének lehetősége.
-
m0rd0k
senior tag
tiszta xfire, akinek van rá zsje biztos jól ellesz vele
Nekem sincs PSem, majd egyszer.... -
bishoplogan
senior tag
Érdeksenk tűnik, csak nincs ps-em

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Netflix
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tanuljunk angolul!
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább veszek egy PS2-t vagy emulálok egyet 
Ha veszek PS3-at 80-at akkor le tudom csekkolni a modellszámot?

Mennyivel jobb lenne multizni vagy bármit csinálni így. Nekem még egy eq is hiányzik a zenelejátszóból,meg egy nyomorult elalvásidőzítés. Van olyan hogy kikapcsol ha nem használod,de valahogy nem tökéletes,és 1 óra a minimum. Talán még egy dolog van ami nem tetszik. Jó lenne ha pl netezés közben tudnék zenét hallgatni. Ezt se hiszem hogy nehéz lenne "beletenni".