Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Arra azért gondolom rájöttél, hogy nem előre akarok utazni, hanem visszafele
Amúgy ezek működnek nekem is.
Amivel most kísérletezni fogok, az a <ultimate_girl_magnet#v2>, de jobb lenne, ha először kipróbálnád te. Amúgy ez kicsit olyan modpackos, szóval sok helyet foglal a winyón, meg bonyolult is. Majd holnap részletezem.
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Én most untam meg ezt a skint, visszaállítottam a defaultra. Nem tudsz valami hacket, ami kötelező olvasmányokat érinti? A <bookonmykindle src="mek"> tag nem működik, mert a kindle-t nem kezeli a rendszer
Le kéne cserélnek egy ###kindle5###-re de még nem találtam olyan oldalt, ahol leírják ennek a cheat-nek a menetét.
-
HuMarc
veterán
A #koczkamod-ot már próbáltam, és be is jött, automatikus házifeladatkészítésre keresek még megfelelő algoritmust. Kipróbálom a te cheat-jeidet is.
A Sims 2-ben (ami köztudottan a Real Life Simulator Ultimate Edition nagyon rosszul sikerült koppintása) a van egy motherload parancs, ez működhetne az RLSUE-ban is, illetve működhetne jobban is. Mert a Sims 2-ben 50 000 Simoleont ér (és Simoleon ~ USD)
Vannak olyan cheatek is, amiket nem ajánlok: pl. #spiegelhobyte, vagy a @ultimatebanhammer elég nagy károkat tud okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest