Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Na ja.
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Gondolom ha végigjátszottuk a játékot, minden értelmet kap.
Néztem róla videókat. A gyerek valahol az elején járhatott. Katonák jöttek, tankok meg valami zombiszutykok. Gondolom az emberek annyira nem tudnak rá sebezni, ellentétben a démonokkal/szörnyekkel, akik gondolom az igazi ellenségek lesznek. A kis összeesküvés biztos csak hab lesz a tortán. -
Sirandrish
legenda
elég pörgősnek tünik ahhoz hogy bejöjjön
ugyanis szeretem az olyasfajta gameket ahol nagyon kell pörögni..ugyanakkor még mindig nem értem..jó..gondolom elakarják kapni mert veszélyes, esetleg ő kiakarja deriteni hogy ki csinálta ezt vele de engem az foglalkoztat igazán hogy ha már 46szuperhős egyesül benne..akkor lesz értelme a játéknak? ugyértem tudnak egyáltalán ártani neki? vagy olyan lesz mint a Hulk (olvastam rola nem probáltam) hogy ezrével jönnek a katonák meg tanok de mivel te vagy Shrek keményen ezért nem árthatnak és attól meghal mindenki ha befeszitel?
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
"Főhősünk Alex Mercer, aki egy titkos laboratórium betegágyán fekve tér magához és lövése sincs, hogy pontosan hogyan került ide. Mikor végre kicsit rendbe szedi magát Manhattan emberekkel zsúfolt utcáin találja magát. Különös dolgokra lesz figyelmes, végül egy titkos katonai összeesküvés kellős közepébe csöppen bele... "
GamestarAz idén megjelenő játékok közül ezt várom az egyik legjobban. Elvileg 2 fős co-op lesz benne.
-
Sirandrish
legenda
kemény game lesz..fut mint Hulk a GTA-s térképen...mászik mint Spiderman, repül mint Superman és olyan karmai vannak mint az X-manusnak és még csak egy trailert néztem meg
Játék lényege mi lesz? már a totális pusztulás elérésén kivül?
-
nrgia
őstag
Igen -igen én speciell ezt a listám elején tartom számon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest