Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
elég pörgősnek tünik ahhoz hogy bejöjjön
ugyanis szeretem az olyasfajta gameket ahol nagyon kell pörögni..ugyanakkor még mindig nem értem..jó..gondolom elakarják kapni mert veszélyes, esetleg ő kiakarja deriteni hogy ki csinálta ezt vele de engem az foglalkoztat igazán hogy ha már 46szuperhős egyesül benne..akkor lesz értelme a játéknak? ugyértem tudnak egyáltalán ártani neki? vagy olyan lesz mint a Hulk (olvastam rola nem probáltam) hogy ezrével jönnek a katonák meg tanok de mivel te vagy Shrek keményen ezért nem árthatnak és attól meghal mindenki ha befeszitel?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyanis szeretem az olyasfajta gameket ahol nagyon kell pörögni..ugyanakkor még mindig nem értem..jó..gondolom elakarják kapni mert veszélyes, esetleg ő kiakarja deriteni hogy ki csinálta ezt vele de engem az foglalkoztat igazán hogy ha már 46szuperhős egyesül benne..akkor lesz értelme a játéknak? ugyértem tudnak egyáltalán ártani neki? vagy olyan lesz mint a Hulk (olvastam rola nem probáltam) hogy ezrével jönnek a katonák meg tanok de mivel te vagy Shrek keményen ezért nem árthatnak és attól meghal mindenki ha befeszitel?