Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tttzshd
tag
Brutális milyen textúrákat használnak, idáik pc-n autós játékba sehol nem lehetett látni .Az autók részletessége és fény-árnyék minősége túlhaladja a GT5 -is
A fizikája és vezetési élmény tísza GT5 különben
A legjobb Pc-s szim lesz egyszer -
imibogyo
veterán
Azt hittem direkt tették bele, hogy ezzel is erősítsék a jövő autó érzést, mely járművek a megfelelő pillanatban áttetszővé változtatják a karosszéria megfelelő elemeit, így elkerülve az autó 1 méteres környezetében esetlegesen kialakuló holttereket. Így láthatóvá válnak azon féklámpák is, melyek amúgy takarásban lennének, és ebből kifolyólag első számú okai lennének az "autó-segg az arcba" élethelyzetnek, mely kognitíve reprezentálná a szituáció abszolút negatív élettani hatásait.
-
imibogyo
veterán
Pont erre gondoltam én is. Vége a sirámnak....
Amúgy a féklámpák tényleg nagyon jók, csak még a láthatóságukon kell javítani, mert például 0:23-0:26-ig nem egyszer átlátszik a motorháztetőn és a műszerfalon.
De az látszik, hogy nagyon jó a fejlesztési irány.
Szerintem a fizikán is sokat javítottak, bár néhol még mindig egy kicsit "sínautó" feelingje van. De szerintem rohadt sok munka van benne, a legutolsó videóhoz képest. És itt a sebességérzet is sokkal realisztikusabb.
Már nagyon várom a végleges verziót!
-
Sennalacy
aktív tag
Van kéz csak nem vált.
Viszont szép a varrás a kesztyűn. Alakul ez...
-
Nunder
őstag
Én arra lettem figyelmes, hogy az autóra ható erők függvényében mozognak a kapcsolók, és kábelek a műszerfalon. Lesz itt fizika, nem is kevés. És még csak pre-alfa.
-
peetyy
őstag
Szép varrott kesztyű...nem olyan műanyag hatásúak,mint amik régebbi játékokban voltak
-
Hát aki eddig sírt, hogy nincs kéz a kormányom, az most örüljön.
A fék lámpák kifejezetten tetszenek, bár szerintem a fizikán van még mit csiszolni. De eddig nem is rossz. A tükör meg nagyon tetszik. -
atike
nagyúr
Nagyon jól néz ki! Hol van már a régi autóbelső...?
Mint pld anno a Stunts-nál volt...
-
Sundesz
addikt
Ez Silverstone?
-
Apika
addikt
Ez már elég jó lett! Arra is figyeltek, hogy fékezéskor előredől a pilóta feje...
-
Enton
addikt
Na kezdi úgy festeni mintha már túlmutatna a shiftes fizikán.
Még a végén csak lesz ebből valami, csak szerintem a free részét tuti kihaggyák.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest