- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
jogos!
-
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
?
-
Ha szavazok kapok egyet?
,ha igen,akkor mehet..
-
tvse1995
senior tag
Nem tudom elképzelni, hogy, hogy lehet ez kényelmes... Én már a PSP-t is rühelltem.
-
sing1ep1ayer
őstag
A gombokat mindenképpen a markolat hátuljára / belső felére kellene rakni, mert így folyton le kell vennie az embernek a hüvelykujját a karokról és azzal nyomkodni mindent.
-
fecg21
aktív tag
A Razer inkább okos telefonokhoz gyártson csatlakoztatható gamepad-okat , mint hogy ezt a tabletet a piacra dobják.
-
Ha aput terveznek belerakni,akkor miért van az intel logó a videó végén? Vagy a rezernek más köze is van az intelhez?
-
Trinity-vel és ekkora felbontással teljesen okés a dolog
,csak az ár lesz húzós szerintem
-
nuke7
veterán
Nem. sok értelme nincs. mobil eszközön úgyse hc gamer-ek játszanak, arról nem is beszélve, h vér istvánnak nem lesz rá pénze... szerintem.
-
tome.jr
addikt
Én a súlya miatt aggódnék.
-
Cyberpunk
félisten
Hát eléggé rút szegény. Utazás közben ha játék Vita, mégis csak kompaktabb méret, és komoly játékok. Otthon meg fotelból konzol, vagy PC.
-
Zsolt74
senior tag
Sokkal egyszerűbb lenne egy sima tablet hátuljára rögzíteni egy olyan játékvezérlőt,ami vagy usb-vel vagy bluetooth-on lehetne csatlakoztatni.
Amúgy bármelyik új Tegra 3-mal szerelt tab szerintem 1-2évig biztosan nem lenne gyenge bármely játék futtatásához,pláne 1280x768-as felbontásban. -
banhammer
veterán
Elég bátor vállalkozás az egyre jobban fejlődő mobiltelefon, tablet piac mellett kijönni egy gamer tablettel, konzollal.
A Sony Vita is a fentebb felsorolt gépek miatt bukdácsol.
-
fecg21
aktív tag
Szerintem ez így bukta lesz/lenne , már az okos telefonoknál is az megy mint ami a játékos pc-knél is-hónapról hónapra erősebb, fejlettebb termékek jönnek. Én nem hiszem hogy egy táblába bele lehetne tenni egy olyan naprakész hardvert, ami legalább 1,5 évig-hogy is fogalmazzak-megfelelő legyen mind felhasználói, és mind fejlesztői oldalról. És ehhez még hozzájönne az is hogy rá kellene állítani egy külön gárdát arra hogy csakis optimalizáljanak erre a kütyüre, ami nem kis munka-még akkor se ha csak a sikeres címeket jelentetik meg erre a kütyüre. Persze bele lehet tenni ebbe a táblába egy olyan hardvert mint ami a sony legújabb kézi masinájában van, de az viszont nem x86-os.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mehet bele a Trinity és hadd szóljon!
Ps.: jól értem, hogy x86 architektúráról van szó, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest