- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
Hát akkor le kéne ugranom balatonra megint...
Nézem időképet, de esőt jósol a hosszútávú. Tavaly a happening idején már nyári idő volt.Mester! Idén nem tudok ajándék procikülönlegességet vinni
-
Zicokuka
senior tag
Amíg a 500 forever
Jó kis Lotus, a minap a Superfrog HD verziót turtam elő, de az eredeti jobb.
-
-
-
ncc1701
veterán
Hmmm... Pont 18-án leszek a mekis bicajos balaton kerülő bigyón. Az meg elég közel van.
-
-
-
Ez a theme park lenne?
Régen sokat toltam
Jó régen lehetett...
-
envagyok
veterán
Remélem idén sikerül oda lejutnom.
-
-
-
dokanin
aktív tag
Mekkora feeling volt a C64 meg az Amiga! Atyaég! Imádtam.
-
hokuszpk
nagyúr
szerintem meg pont idoben hozta le a ph!.
nemvagyok szakember, de szvsz reklam szempontjabol az se jo, ha tul keson ( 3 het mulva lesz, szoval kb. meg boven ra lehet cuppanni ) meg az sem, ha tul koran ( mert akkormeg szepen elfelejtem ) hozza le a media.
ja es az sem az igazi, ha mindenki egyszerre foglalkozik a temaval, mert akkor meg a tuladagolas miatt nem porgok ra. fogjuk ra, a reklamkampanyzaro esemeny, amikor a ph! lehozza)
-
Teaway
veterán
-
olcsoleves
csendes tag
De most komolyan arról megy a bugyogás, hogy atyaúristen máshol már megjelent a hír. Ráadásul nem egy fenyegetésről, fontos relase-ről vagy mittudomén miről van szó. Egy eseményről beszélünk ami csaknem 3 hét múlva kerül megrendezésre, akkor is bőven lehet vele tervezni, ha két hét múlva kerül ki a hír... Még mindig képes vagyok megdöbbenni az emberi marhaságon.
Gratuláció -
Én inkább ezúton is köszönöm a Prohardver!-nek, hogy idén is megemlítette...
Ha megnézed, a ph nem igazán szokott eseményeket/rendezvényeket reklámozni/ajánlani. Az én retro kiállításomat viszont minden évben megemlíti, ráadásul tényleg totál jófejségből (azaz ingyen)
Szóval köszi Abu! -
nullpoint
őstag
Szánalmas és gyomorforgató hogy a prohardver hozza le utoljára a hírt. Youtubeon is több helyen szó volt róla, meg Index is lehozta már.....
-
CocooN-z
őstag
Nagyon köszönjük
Többieket ideterelem
-
Toby888
senior tag
hát ezzel elkéstél haver ( : Balázs már 2 napja beszélt róla youtubeon ( :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest