Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
Hát akkor le kéne ugranom balatonra megint...
Nézem időképet, de esőt jósol a hosszútávú. Tavaly a happening idején már nyári idő volt.Mester! Idén nem tudok ajándék procikülönlegességet vinni

-
Zicokuka
senior tag
Amíg a 500 forever
Jó kis Lotus, a minap a Superfrog HD verziót turtam elő, de az eredeti jobb. -
-
ncc1701
veterán
Hmmm... Pont 18-án leszek a mekis bicajos balaton kerülő bigyón. Az meg elég közel van.

-
envagyok
veterán
Remélem idén sikerül oda lejutnom.

-
dokanin
aktív tag
Mekkora feeling volt a C64 meg az Amiga! Atyaég! Imádtam.
-
hokuszpk
nagyúr
szerintem meg pont idoben hozta le a ph!.
nemvagyok szakember, de szvsz reklam szempontjabol az se jo, ha tul keson ( 3 het mulva lesz, szoval kb. meg boven ra lehet cuppanni ) meg az sem, ha tul koran ( mert akkormeg szepen elfelejtem ) hozza le a media.
ja es az sem az igazi, ha mindenki egyszerre foglalkozik a temaval, mert akkor meg a tuladagolas miatt nem porgok ra. fogjuk ra, a reklamkampanyzaro esemeny, amikor a ph! lehozza
) -
Teaway
veterán
-
olcsoleves
csendes tag
De most komolyan arról megy a bugyogás, hogy atyaúristen máshol már megjelent a hír. Ráadásul nem egy fenyegetésről, fontos relase-ről vagy mittudomén miről van szó. Egy eseményről beszélünk ami csaknem 3 hét múlva kerül megrendezésre, akkor is bőven lehet vele tervezni, ha két hét múlva kerül ki a hír... Még mindig képes vagyok megdöbbenni az emberi marhaságon.
Gratuláció
-
bacsis
Közösségépítő
Én inkább ezúton is köszönöm a Prohardver!-nek, hogy idén is megemlítette...
Ha megnézed, a ph nem igazán szokott eseményeket/rendezvényeket reklámozni/ajánlani. Az én retro kiállításomat viszont minden évben megemlíti, ráadásul tényleg totál jófejségből (azaz ingyen)
Szóval köszi Abu!
-
nullpoint
őstag
Szánalmas és gyomorforgató hogy a prohardver hozza le utoljára a hírt. Youtubeon is több helyen szó volt róla, meg Index is lehozta már.....
-
CocooN-z
őstag
Nagyon köszönjük
Többieket ideterelem 
-
Toby888
senior tag
hát ezzel elkéstél haver ( : Balázs már 2 napja beszélt róla youtubeon ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó kis Lotus, a minap a Superfrog HD verziót turtam elő, de az eredeti jobb.

Régen sokat toltam