- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Sajnos egy fos lett a WARZ a "nagy" frissítése óta. FPS gondom is van a játékkal, de az megint csak valami grafikai fájl legenerálási probléma ahogy olvastam. Mivel alig játszom ezért a WARZONE pont jó nekem hogy heti vagy két heti 1-2 órára lekössem magam... de sajnos játszhatatlan lassan
-
FLATRONW
őstag
Sajnos (igazából nem nagy probléma) már a GCN 1 sem igazi DX 12-es kártya. A különbség csak annyi volt a Keplerrel szemben, hogy már FL 11_1-et tudott, míg a Kepler csak 11_0-át. Viszont a Fermi is 11_0-ás volt, így ahhoz később jött is egy driver, ami "DX12" képessé tette, de persze a teljesítmény már nem volt az igazi.
A következő generációktól annyiban változott a helyzet, hogy az NV a Maxwelltől kezdve már FL 12_1-et támogatott, az AMD a GCN 4-ig 12_0-át. Ezek már igazi DX 12 GPU-k voltak. -
Cythyel
senior tag
sajna igaz, de inkább az nv kártyák miatt, amd kártyákon a gcn1 már viszi a dx12-t alapból, ha vissza emlékszel hogy annakidején mennyit könnyített az ms a dx12 belépési és további szintjeinek követelményei, mind az nv kártyái miatt, radeonok már akkor simán megugrották az eredeti szintet is
szerencsére én 2003 óta radeonos vagyok és nem tervezek váltani
a dx-et meg jobb lenne ha elengedné az ms, ez a felszínes folt a dx11-en nem segít sokat, főleg ha a fejlesztők a dx12 képességeit arra sem képesek kihasználni, hogy a procc terhelést csökkentsék... akkora terhelés van pl a korábban említett mmo-ban a proccon hogy csak na, de a gpu igénye is brutális, és emellett kb 1 évtizedesnek hat a grafika... -
FLATRONW
őstag
Ha minden igaz, akkor a DX12 játékok feature level 11_0 vagy 11_1 szintjén futnak, ha nem így lenne, akkor el sem indulnának Kepler vagy GCN1 GPU-kon. Nyilván ebben az esetben a DX 12-nek annyi előnye van, hogy jobb CPU kezelést tesz lehetővé, de driver oldalról szükséges a profilozás.
Ha jól tudom a Halo Infinite ezért nem is indul el ezeken a kártyákon. -
Robitrix
senior tag
Miért én jókat röhögök mikor néha belépek a játékba a Warzone-ba és pár másodpercig nincsen ott a kezemben a fegyver még. Különösen érdekes, mikor a játék előtti bemelegítő egy percben(plunder) még le se érek szinte már lőnek rám én meg a számmal állok neki visszapufogni, mintha lenne mivel visszalőni.
puff, pufff, pufff.. hehe most jól meghalták köcsög minek lösz rám... ja én haltam meg mert nem volt mivel egyből lőni...
Mondjuk ritka ez a hiba, de párszor már előfordult.
-
Kischemo
csendes tag
nálam már megjött a frissités experiencen keresztül
-
Cythyel
senior tag
DLSS most került be a PSO2 NGS-be, de egy rakat tevés... ghosting és miegymás... mondjuk drágalátos Sega az AMD FSR-t is elcseszte benne, nembeszélve a mostanra nem használt TAA és FXAA AA filterekről, 1 éve jött ki az "új" engine dx11-el és egy kalap tevés...
#5 Wolfman
na igen, már csak a Mantle is jobban ment, a Vulkan meg mégjobb lenne ha több engine-be bekerülne végre... -
wolfman
veterán
-
Cythyel
senior tag
nem úgy volt hogy nem lesz szükség több profilozásra a dx12 mellett (sem), mivel alacsony elérésű api úgy mint a mantle/vulkan... errefel jönnek a profilok folyamatosan, semmi előrelépés ez a dx12 így... csak egy hély a dx11 tetején...
-
nexplo
őstag
""Megszűnnek a Call of Duty: Vanguard és a Battlefield 2042 című játékok grafikai hibái""
Ez vajon a Warzone-ra is igaz? Mert ott valami hihetetlen milyen bénázás megy hónapok óta... Egy kalap sz@r lett a játék a frissítések után. Most lassan hónapok alatt próbál visszajutni oda a játék ahol tavaly már volt.. -
GreatL
őstag
Profildömping... Grid Legends bugos lesz vele már most. Reméljük lesz azonnali patch a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest