Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Windows esetén már rég túlnőttük a 32 bites limit(ek)et, csak nem szembetűnő."
Olyan szemponból nem, hogy egy alkalamzás tuti hogy nem tud lefoglalni megának pl. 5G memóriát. (Azt hiszem XP esetén valójában max 2G-t tud, de ez most minegy, a kemény elvi határ a 4G minusz kernel (és minusz videómemória és hasonló aprólék, ami még esetleg ugyanbban a címtérben akar fetrengeni)).
-
no ismét tanultam valamit
első ránézésre elég buták ezek a limitek (lehet, van mélyebb okuk), de én a process virtual address space-en túl egyedül a system cache-t látom problémásnak (meg is lepődtem, hogy XP alatt 860MB-ra van korlátozva). A pool paged / non-paged limitek azért elég bőségesnek tűnnek még most is (különösen a non-paged).
Új hozzászólás Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futárcégek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
első ránézésre elég buták ezek a limitek (lehet, van mélyebb okuk), de én a process virtual address space-en túl egyedül a system cache-t látom problémásnak (meg is lepődtem, hogy XP alatt 860MB-ra van korlátozva). A pool paged / non-paged limitek azért elég bőségesnek tűnnek még most is (különösen a non-paged).